2777
2789

درامد شوهرم زیاد مشخص نمیکنه گاهی ۳۰ گاهی ۴۰ گاهی کمتررر گاهی بیشتر در کل معلوم نیس گاهی هم چیزی نیس ولی ماهی ۱۰ تومن قسط میدیم ۱۲ اینا خورد خوراکه ولی من نارحتم همش دلم میگیره چزا بچه دوم اوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که درامدتون ۳۰_۴۰ بقیشو پس انداز کنید واسه موقعی ک درآمدتون کمه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پس ما که با ۱۱ تومن زندگی میکنیم چی بگیم 😐😐🥴

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

خیلیا با ماهی ۸ یا ۱۰ تومن زندگی میکنن...

ناراضی نباش..

قانع باش جانم..

ناشکرم نباش...

خوبه یا باز نصیحتت کنم😁🥰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خب الان میخوای چی کنی بچه رو قورت بدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب دیگه باید قبلش فکرشو میکردی ما جی بگیم با دو تا بچه و حقوق ۱۷ ۱۸ و مستاجری و کلی قسط 😢

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری