2777
2789
عنوان

"استقلال مالی "بهشته خانم ها💃😍💪👌✌👏💸💸💳💰💲

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 31 پست
@نی_نی_یار_شب     لطفا پیگیری کنید نمی‌دونم ایشون چرا هر تاپیکو که شرکت میکنم منو ریپلا ...

بی جهت نیست 

نی نی یار دیشب تو ی تاپیک به همه خانم های مستقل توهین کرد هر چی دلش خواست گفت 

برای چی به خانم های شاغل و مستقل توهین میکنن؟و فقط به خودشون می‌بالند؟

بخواید تاپیکو می‌ذارم براتون 

@نی_نی_یار_شب  

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

پز همسرشو داده اینکه ی زن تا این حد حس خوب داشته باشه و تعریف کنه بد نیست اما تمسخر دیگران و توهین ...

شما ندونسته قضاوت نکن 

ایشون دیشب تو ی تاپیک همه خانم های مستقل و شاغل رو مورد عنایت قرار دادند قشنگ و توهین کردن 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب...اونم بی تاثیرنبوده... ولی حس استقلاای ک دارمو باچیزی عوًض نمیکنم.. چون چیزی ک ازغالب جامع ...

به نظرم چون شما از اول زندگیت خیلی خیلی به خاطر پول و نداشتن درآمد اذیت شدی این حسو داری الان

خیلی خوشحالم که الان از وضعیتت راضی هستی عزیزم

شما ندونسته قضاوت نکن  ایشون دیشب تو ی تاپیک همه خانم های مستقل و شاغل رو مورد عنایت قرار دادن ...

کار ایشونم شبیه کار شما بوده 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینکه شما خانوم های خونه دارو نون خور اضافه بی دستو پا و بی عرضه توصیف کردین من خانه دارم اما برای ...

اشتباه برداشت کردین عزیزم.‌‌

لازم بود اینو قید میکردم ک من اصلا ب خانم های خونه دار توهین نکردم‌‌حرفتون کاملا درسته عزیزم...اگر طوردیگه برداشت کردین معذرت میخوام💗🙏🙏

من سرصحبتم کلا موضوع دیگس..💚

بی جهت نیست  نی نی یار دیشب تو ی تاپیک به همه خانم های مستقل توهین کرد هر چی دلش خواست گفت&nbs ...

بحث رو ادامه ندید...بحث دیشب بوده و تمام کنید لطفا

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

بی جهت نیست  نی نی یار دیشب تو ی تاپیک به همه خانم های مستقل توهین کرد هر چی دلش خواست گفت&nbs ...

من توهین کردم همونجا نی نی یار تگ میکردی

الان اینجا تو این تاپیک چه ربطی به تاپیک دیشب داره؟

هنوز آداب تبادل نظر هم بلد نیستین چه اصراری داره تو تاپیک ها شرکت کنین؟

اشتباه برداشت کردین عزیزم.‌‌ لازم بود اینو قید میکردم ک من اصلا ب خانم های خونه دار توهین نکردم‌‌حر ...

انشاالله همیشه پر از خوشبختی باشی عزیزم 🫂❤️

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به نظرم چون شما از اول زندگیت خیلی خیلی به خاطر پول و نداشتن درآمد اذیت شدی این حسو داری الان خیلی ...

منظورم نداشتن پول نیست،،اختیار خرج کردن رو گفتم..اینکه باوجود پول هم اون هم برا ریزترین ها برات تکلیف تعیین میشه..

لطفا توهین نکنیم