2777
2789

توازدواج قبلیم اجازه نداشتم برم سرپرمارکت سرکوچه....یادمه بخاطر خرید ی بسته ترشی چ دعوایی راه انداخت....یامامانش پرش میکرد ک ایوای اینو نخریاااا اونو نخریاااا هرچی حراجی بود نشون میکردن منو میبردن اونجا‌ک اصلا باب میلیمم نبود...چون همین خرج اندک و ناچیز رو اون میداد اجازه ب خودش میداد ک هرچیی توهینه بارم کنه....قبل اونم پدرمادرم برام برام تعین میکردن ..حتی روسری سرم...حتی ی پره کاه...‌....

کارکردم...دستم جیب خودم..‌‌دسته هر چی دخالته کوتاه کردم..‌

اینا ب کنار...

این احساس شرم وخجالت ک توفروشگاه بعت دست میده چون اون شخص کناریت ک خرجت باهاشه هی داره چونه میزنه آقا تخفیف بده ندارم وضع ضعیفه فلان بهمان ..ب آدم ب دید سطح پایین نگا مبکنن...شرم این لحظه رو انقد تجربه کردم ک نمیتونم بگم‌.‌کل عزت نفسم پودرمیشد...اما نمیتونستم چیزی بگم چون ب قول اونا باید سپاسگذارشونم بودم چون پول نون میدن!!...

دقیقا بهت مصرف کننده و نون خور اضافه نگا میکنن..

وقتی مستقلی...بی هیچ چک وچونه خودت خرید میکنی بی هیچ ترس و خجالتی و اینکه مجبوری ازکسی اجازه بگیری..

اینطور نیست؟؟

حس قشنگیه..😌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بی چکو چونه تا اخر اون دو خط

من از نظر مالی مستقل نیستم اما دقیقا این حس شمارو دارم

البته که کارو تلاش و استقلال مالی هیچ وقت بد نیست

اما انتخاب غلط هم تو حال شما بی تاثیر نبوده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا من شاغل نیستم و خیلی راحت خرج میکنم و به کسی جواب نمیدم

شوهر شما یه آدم آشغال بوده

یادم نمیاد تو این ده سال برای پول با همسرم چونه زده باشم….اصلا یادم نمیاد

هرچی بخوام فراهمه….کارت خوان مغازه و جواز کسبش هم به نام منه پولاد میاد حسابم😃

بله منم ده سال مستقل بودم و خودم خرج خودم کردم الانم ازدواج کردم خداروشکر همسرم هیچ وقت نه نمیگه ولخرجه ولی بیچاره حقوقی نداره ماهی ۱۷ ۱۸ بزور در میاره اونم من دلم نمیاد الویت بچه هامه کاش قیمتا همون ۴ سال پیش بود حداقل ولی در آمد الان 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من شاغلم و مستقل حرفات سراسر توهین بود به خودت و بقبه 

والا من شاغل نیستم

نه کسی به چشم نون خور اضافه نگام کرده نه برای خزیدم از کسی اجازه گرفتم

نه همسرم منو برده حراجی و با کسی چونه زده!

همه چی به ادم بودن طرف مقابلت بستگی داره وگرنه ادم بیشعور گیرت بیاد نمیزاره از مستقل بودنتم لذتی ببری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا من شاغل نیستم نه کسی به چشم نون خور اضافه نگام کرده نه برای خزیدم از کسی اجازه گرفتم نه همسرم ...

بله انتخاب غلطمم بی تاثیر نبوده..‌ولی کلا استقلال خوبه....

نمیدونم دوستمون ازچ منظری نگا کردن ! و توهین برداشت کردن

والا من شاغل نیستم و خیلی راحت خرج میکنم و به کسی جواب نمیدم شوهر شما یه آدم آشغال بوده یادم نمیاد ...

اه اه خسته نشدی انقد پز شوهرت دادی؟؟

بابا ی بارم از خودت بگو 

خودت چی داری؟

خودت چند مرده حلاجی؟....

والا😂😂😂😂فقط پز شوهر میده 

خودش بخور بخواب😂

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

اه اه خسته نشدی انقد پز شوهرت دادی؟؟ بابا ی بارم از خودت بگو  خودت چی داری؟ خودت چند مرده حل ...

@نی_نی_یار_شب  

لطفا پیگیری کنید

نمی‌دونم ایشون چرا هر تاپیکو که شرکت میکنم منو ریپلای میکنه بیخود و بی جهت

بله انتخاب غلطمم بی تاثیر نبوده..‌ولی کلا استقلال خوبه.... نمیدونم دوستمون ازچ منظری نگا کردن ! و ت ...

اینکه شما خانوم های خونه دارو نون خور اضافه بی دستو پا و بی عرضه توصیف کردین

من خانه دارم اما برای زندگیم تلاش میکنم!

بچه دارم

تو کارای شوهرمم خیلی کمک حالم

و خونه داری خودش یه شغل ۲۴ ساعته محسوب میشه

حس خوب شما خیلی خوبه نجات از یه زندگی مضخرف و کلی حس خوب داشتن اما دلیل بر اینکه بخواین فکر کنین همه خانومای خونه دار شبیه گذشته شما هستن نمیشه و کاش اینجور تعریف نمیکردین

اه اه خسته نشدی انقد پز شوهرت دادی؟؟ بابا ی بارم از خودت بگو  خودت چی داری؟ خودت چند مرده حل ...

پز همسرشو داده اینکه ی زن تا این حد حس خوب داشته باشه و تعریف کنه بد نیست

اما تمسخر دیگران و توهین کردن بهشون یعنی بیشعوری!!!

والا من شاغل نیستم و خیلی راحت خرج میکنم و به کسی جواب نمیدم شوهر شما یه آدم آشغال بوده یادم نمیاد ...

آره خب...اونم بی تاثیرنبوده...

ولی حس استقلاای ک دارمو باچیزی عوًض نمیکنم..

چون چیزی ک ازغالب جامعه ای ک توش هستیم فهمیدم ؛ استقال مالی مزیت های بیشمااری داره....و...و..