2777
2789

سلاااام دوستان. من دانشجوی فرهنگیان هستم و دنبال شغل دومم چون تایم آزاد دارم. از مشاور تحصیلی هم خوشم نمیاد چون نمیخوام خودمو درگیر کنکور کنم. به نظرتون چکاااار کنم؟ چندتا شاگرد خصوصی داشتم برای درس دادن، اما نمیدونم چجوری بازاریابی بهتری بکنم. میشه کمکم کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشاور تحصیلی چجوریه میشه اگر میدونی بگی  مثلا مشاور کنکور اسان است بشم چطوره

بیگاریه عملا

من چون رتبه کنکورم ۳ رقمی شد هم کانون میتونستم برم هم یه موسسه دیگه اسمشو یادم نیست ولی بهت بگم در حد ماهی ۵۰۰ هزار تومن بود 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

قطعا آموزش یکی از درآمد زا ترین صنعت هاست 

نمیدانم رشته تدریس تون‌‌ چیه ولی هرجور شده خودت را با تدریس کنکور لینک‌کن 

صنعت دوم  صنعت آرایش و زیبایی هست حتما مهارتی در این زمینه کسب کن چون معلم هستی سریع توی بورس  می افتی

بیگاریه عملا من چون رتبه کنکورم ۳ رقمی شد هم کانون میتونستم برم هم یه موسسه دیگه اسمشو یادم نیست ول ...

دقیقا همینه. بعد دانش آموزای استرسی زمان کنکور واقعا بهم استرس بدی میدن. چون خودم به شدت استرسی م