2821
2789
عنوان

مکتب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 90 پست
والا شما باید چشاتو باز کنی کدوم دانشمند ایرانی درجه دینی داره شما که خیلی میشناسید؟

🤣

جک و سم خالی هستند بخدا

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
چه ربطی داره داداشش جزه خانوادش باید تلاششو بکنه جلوشونو بگیره

شما نوشته هاش رو بخون

خون دل خورده ولی فایده نداشته

بیشتر بگه میشه ادم بده و طردش میکنن و هزار تا مشکل دیگه که من اینجا نمیتونم بگم اگه خودت میتونی متوجه شو

شما مسئولیتش رو میپذیری ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همکار من یه مدت بچش و یه مدرسه اسلامی فرستاد تازه همشون بچه کله گنده ها بچه کلاس اولی به حجاب ماما ...

اونو باید گوششو میپیچوندند بعدا خطری نشه 🤣

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
خب کجا؟

اونجا آنجا هرجا 🤣

دختر عموم رو فرستادن یه مدرسه ی مثلاً مذهبی به بچه 8ساله گفته بودن عروسکهای پونی شیطانی ان‌..بچه از مدرسه برگشته بود با قیچی تمام پونی هاشو پاره کرده بود ...درحالی که قبلش عاشق پونی بود 

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

شما نوشته هاش رو بخون خون دل خورده ولی فایده نداشته بیشتر بگه میشه ادم بده و طردش میکنن و هزار تا ...

این شمایید که باید مسئولیتشو بپذیرید که دارید میگید ول کنه ،وقتی کنار کشیدو آخرشو دید میخوام ببینم شما جوابشو میدید

والا کل دنیا داره روز به روز پیشرفته تر میشه بعد ما میگیم بریم کلاس دین

دقیقا مغزشون پوک میشه من یه مورد دیدم ۱۳ سالش بود پسره هنوز سبیلش در نیومده بود می خواست بره سوریه ش ...

حالا من کاری ب اینچیزا ندارم

اما منم ی کلیپ دیدم بچه ۶.۷ ساله میگفت دعا میکنم مامان بابام و بابا بزرگم و داداشام همشون شهید بشن

برام عجیب بود چرا ارزوی بچه ۶ ساله باید این باشه 

ولی خب بقول کامنتای بالاتر خودشون میدونن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وقتی مطالعه ندارید و فقط پای ماهواره بزرگ شدید....

بایدم گوهر فشانی کنید و دانشمندان مسلمان کشورتون رو نشناسید

بایدم رازی و خواجه نصیرالدین و غیاث الدین کاشانی و ابن هیثم رو نشناسید...

بایدم خبر نداشته باشید که کتابهای پزشکی ابن سینای مسلمون سالیان سال تو اروپا تدریس می شده

باید هم ندونید همین الان دانشمندان مسلمون کشور تو زمینه هوافضا و پزشکی و .... چه کارها که نکردن

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

حالا من کاری ب اینچیزا ندارم اما منم ی کلیپ دیدم بچه ۶.۷ ساله میگفت دعا میکنم مامان بابام و بابا بز ...

الهی آمین باشه خودشم در کنارشون به آرزوی دلی و قلبی برسند 

خدایا شکرت

حالا من کاری ب اینچیزا ندارم اما منم ی کلیپ دیدم بچه ۶.۷ ساله میگفت دعا میکنم مامان بابام و بابا بز ...

نه خب همینا دارن جامعه رو تشکیل میدن همینا بزرگ میشن جنگ را میندازن میگن اشکال نداره خب شهید میشید!

نه خب همینا دارن جامعه رو تشکیل میدن همینا بزرگ میشن جنگ را میندازن میگن اشکال نداره خب شهید میشید!

چی بگم والا

ولی شخصا اصلا دوست ندارم بچم همچین آرزوهایی داشته باشه

بچه باید دنیای قشنگ و رنگی خودشو داشته باشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وقتی مطالعه ندارید و فقط پای ماهواره بزرگ شدید.... بایدم گوهر فشانی کنید و دانشمندان مسلمان کشورتون ...

نه فقط تو بلدی تو میدونی تو کتاب خون هستی بقیه پای ماهواره هستند

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
وقتی مطالعه ندارید و فقط پای ماهواره بزرگ شدید.... بایدم گوهر فشانی کنید و دانشمندان مسلمان کشورتون ...

اخه میدونید کل خاندانی که من توش زندگی میکنم مذهبی تر ازش نیست و همهههه چادری ،من یه بار ماهواره ندیدم چون نداشتیم چون بابام اجازه نمیدادی لطفا نمیدونید نظر ندید

بعدم آیا اینایی که گفتین مدرک دینی دارن ؟ابن سینا عالم دین بود؟بله وگرنه منم مسلمونم آخه هممون مسلمونیم