2821
2789
عنوان

مکتب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 90 پست
منظورت از،مکتب مذهبی چیه عزیز چون حوزه هم از،سن نوجوانی شروع به پذیرش مسکنه اگه اون باشه که مشکلی،نی ...

نه حوزه نیس کلا یه چیز جدیده بی سر وته. کتاب از خودشون معرفی میکنن باهزینه های بالا. بچه ها رو میفرستن شهرای دیگه بدون هیچ بزرگتر و راهنمایی

درکل فکر جیب خودشونن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از حضرت محمد بالاتری خدا گفت تو فقط ابلاغ کن و خودت رو برای هدایت مردم هلاک نکن از نوح پیامبر بالا ...

پس دارک وب هم بیاد تو هر شهر یه شعبه بزنه دولت ها هم فقژ یه هشدار کلامی بدن بگن رسالتمون همین بود؟کدوم عصر زندگی میکنی. میشه از منبر بیای پایین بااین نظرات شاخدار

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
پس دارک وب هم بیاد تو هر شهر یه شعبه بزنه دولت ها هم فقژ یه هشدار کلامی بدن بگن رسالتمون همین ب ...

سلام صبحتون به خیر

چرا اینقدر عصبانی

شما از اول بخونین تا متوجه موضوع و گفتارها بشین

فقط اخری رو خوندین حق دارین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
سلام صبحتون به خیر چرا اینقدر عصبانی شما از اول بخونین تا متوجه موضوع و گفتارها بشین فقط اخری رو ...

عصبانی نبودم. اتفاقا عادت دارم تا چیزی رو کامل نخوندم نظر ندم. مکتب اسلامی بچه هارو شستشوی مغزی میده و خطرش کم از اموزش قتل و خونریزی نیست یک مکتب افراطی که اسلام رو هم تحریف کرده باید جمع بشن نه اینکه سکوت کنیم و. بگیم رسالت ما تذکر لسانی بود؟

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
عصبانی نبودم. اتفاقا عادت دارم تا چیزی رو کامل نخوندم نظر ندم. مکتب اسلامی بچه هارو شستشوی مغزی میده ...

شما از اول فقط متنهای من با استارتر رو ببینین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

مگه هنوزم هست این مدلا تدریسا؟؟فک میکردم برا حوزویاس

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

سه تا پسر عمو دارم از طیف سنی ده تا بیست

عموم ادم بسیار مذهبیه به طوری که بدش میاد من و مادرم شال نمیندازیم همیشه به منم میگه تو چرا نماز نمیخونی

پسر هاشو میبره مسجد اینا 

به خدا بلایی به سر مغز هاشون اومده که واویلا

بچه ده ساله داشت گریه میکرد که منو ببرین مسجد

اون یکی با من دست نداد این سری میگفت تو نامحرمی خواستم بکوبم تو دهنش چون تا قبل این مسخره بازی کلا از سر کولم بالا میرفت