2821
2789
عنوان

مکتب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 90 پست
شما با همین تفکر ادامه بده ،افرادی که مثل شما دوست ندارن درباره نظر خودشون فکر کنن واقعا نباید باهاش ...

اون که فکر نمیکنه کسیه که روبروی خدا و احکام خدا ایستاده

با این حرفها هم هیچ چیز تغییر نمیکنه 

فراری از حکومت خدا نیست حالا انواع صفت‌ها رو به دیدارها نسبت بدید ببینیم چی میشه

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سه تا پسر عمو دارم از طیف سنی ده تا بیست عموم ادم بسیار مذهبیه به طوری که بدش میاد من و مادرم شال ن ...

تو بدت میاد هرکس یه اعتقادی داره دوست داره بچش و اونطوری تربیت کنه همونطوری که بدت میاد از انتقاد انتقاد هم نکن 

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
نه حوزه نیس کلا یه چیز جدیده بی سر وته. کتاب از خودشون معرفی میکنن باهزینه های بالا. بچه ها رو میفرس ...

این مدرسه ها متعلق به کی هست؟ از جانب کجا حمایت میشن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نفرستین شست و شو مغزی میدن بچه رو اخرش میشه بلای جون خودتون  ما شهرمون لب مرزه هرسال ی خبر میا ...

ایکجور آدمها همون بهتر که بمیرند واسه جامعه خطرناکند 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

همکار من یه مدت بچش و یه مدرسه اسلامی فرستاد

تازه همشون بچه کله گنده ها

بچه کلاس اولی به حجاب مامانش گیر می داد

مهمونی می رفتن به ماهواره میزبان گیر می داد

هیچی دیگه اوردش بیرون مدرسه عادی نوشت

من انتقاد نکردم و حتی حرف بدی نزدم فقط یه موضوع رو به شخص دیگه انتقال دادم

حرفت و ولی بد زدی یجوری بود که انگار راه اونا اشتباه و کار من درسته نمسگم کار کدوم اشتباهه کدوم درست ها فقط میگم هرمس یه اعتقادی داره

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
سه تا پسر عمو دارم از طیف سنی ده تا بیست عموم ادم بسیار مذهبیه به طوری که بدش میاد من و مادرم شال ن ...

دقیقا مغزشون پوک میشه من یه مورد دیدم ۱۳ سالش بود پسره هنوز سبیلش در نیومده بود می خواست بره سوریه شهید بشه 😐

والا من که تاحال کسیو ندیدم درجه دینی داشته به درجات علمی هم رسیده باشه!

🤣🤣🤣🤌👏

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
همکار من یه مدت بچش و یه مدرسه اسلامی فرستاد تازه همشون بچه کله گنده ها بچه کلاس اولی به حجاب ماما ...

ارزشهای خانواده و مدرسه باید همراستا باشه وگرنه همین جوری میشه ...

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............