2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم داره. گذاشتنش ی جایی ک مخصوص همین بچهاس. ب شدت زور داره همه چیزو میکشید حرف نمیزد خیلی اذیت ...

با هیچکس حرف نمیزد؟

میخوام ببینم پسرم داره یا نه

یه نفر گفت یهو داره

پسرم با من و بقیه خونواده کامل حرف میزنه و با بعضیا یکمی که بگذره ولی یه کلاس بردمش اصلا با مربی حرف نمیزنه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهم ترین نشونه اینکه تو جمع معذب میشن

تو برقراری ارتباط اجتماعی مشکل دارن

هرکی اوتیسم داره شدید نیست و تو زندگیش اختلال ایجاد نمی‌کنه ممکنه درجه‌ش کمتر یا بیشتر باشه

تو پسرها تشخیصش راحت‌تره

بچه یکی از آشناهامون داره

حرف نمیزنه 

ارتباط نمیگیره با هیچ کس 

تو چشم کسی نگاه نمیکنه

میبینی یک ساعت فقط با یه ماشین بازی میکنی هی عقب جلوش میکنه

میشینه زل میزنه به لباسشویی

به تکرار همه چیز علاقه داره

دوست نداره بهش دست بزنی یا بغلش کنی 

میشه نشانه هاش رو بگی؟

خب کارهای خطرناک میکنن مثلادستشونومیزنن ب بخاری شایدداغیشوحس نکنن

ازنظرتکلم خیلی ضعیفن

اگ دارومصرف نکنن غیرقابل کنترل هستن

ارتباط چشمی ندارن

.....

خدایا!من یاغی نیستم✋
مهم ترین نشونه اینکه تو جمع معذب میشن تو برقراری ارتباط اجتماعی مشکل دارن هرکی اوتیسم داره شدید ...

چجوری بفهمم؟

نه تو جمع اینجوری نیست با بچه ها بازی میکنه فقط حرف نمیزنه اونم از وقتی ۳ سالش شد تا قبلش با همه حرف میزد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب کارهای خطرناک میکنن مثلادستشونومیزنن ب بخاری شایدداغیشوحس نکنن ازنظرتکلم خیلی ضعیفن اگ دارومصرف ...

پس یعنی بچه من نداره؟

چون اینا رو که میگی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه یکی از آشناهامون داره حرف نمیزنه  ارتباط نمیگیره با هیچ کس  تو چشم کسی نگاه نمیکنه ...

مرسی 

خفیفه یا شدید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس یعنی بچه من نداره؟ چون اینا رو که میگی نداره

ببین عزیزم مااینجانمیتونیم تشخیص بدیم وبیخودشمارونگران کنیم اولین ومهمترین کاری ک میتونی بکنی اینکه ببریش پیش مشاوره اگ شوهرتم مخالفت کردیه جنجال ب پاکن وببرش بحرفش گوش نده اگ خدای نکرده اتیسم باشه کلی راه پیش روداری

خدایا!من یاغی نیستم✋
با هیچکس حرف نمیزد؟ میخوام ببینم پسرم داره یا نه یه نفر گفت یهو داره پسرم با من و بقیه خونواده کا ...

ن حرف نمیزرد

نگاه هم نمیکنه تو چشم

همش کار تکراری میکرد

تف میکرد.جیغ میزد.

اصلا اروم قراز نداش

موهاشم نمیزاشت کوتاه کنی.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪