2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگر اسی مرد بود می‌دیدیم چقدر بهش سرکوفت میزدن 

خب مگه‌ دوران قبل عقد دائم برای شناخت نیست؟!؟! ایشون ب این نتیجه رسیده طرف مقابل خسیس و شکاکِ ، ایرادش چیه الان بهم بخوره؟ قطعا بهتر از بعد عروسیه مخصوصا برای استارتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بله درسته ولی یه نگاه بنداز تو نطر ها همه گفتن بهم بزن انگار نه انگار.  

خب وقتی طرف تو همین یک ماه‌ نشون داده خسیس و شکاکِ چیکار میشه کرد؟ اونا که تو نامزدی و عقد خودشون و پادشاه عالم نشون میدن بعد خطبه عقد هزار رنگ عوض میکنن ، اینکه دیگه نوبر بهارِ همین اول نشون داده چیه و کیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب وقتی طرف تو همین یک ماه‌ نشون داده خسیس و شکاکِ چیکار میشه کرد؟ اونا که تو نامزدی و عقد خودشون و ...

ولش انگار دعوا داری میگم خب حرفتون قبول ولی اگر یک آقا میومد میگفت همه بیشتر بهش میگفتن مگه کور بودی کر بود ی چرا با احساسات دختر بازی میکنی چرا فلان. 

آقا هستم 🚫
ولش انگار دعوا داری میگم خب حرفتون قبول ولی اگر یک آقا میومد میگفت همه بیشتر بهش میگفتن مگه کور بودی ...

والا من ذره ای نه بی ادبی کردم نه دعوا داشتم،‌ نمیدونم‌ شما چند سالته و متاهلی یا مجرد ... چیزی که مهمه اینه ک این دوران قبل از عقد برای شناختِ، برای هر دو طرف، چه‌ خانم‌ چه‌ آقا، واقعا فرقی‌ نداره هردو حق دارن تا قبل عقد ب نتیجه برسن که ادامه راه زندگیشون و باهم باشن یا نه، حرفتون و قبول ندارم اگر‌ کسی گفته کور بودی کر بودی و... برای بعد از خطبه عقد گفته نه نامزدی و صیغه ی‌ محرمیت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من ذره ای نه بی ادبی کردم نه دعوا داشتم،‌ نمیدونم‌ شما چند سالته و متاهلی یا مجرد ... چیزی که م ...

ببین حرف منو انگلر متوجه نمیشین من میگم درسته دقیقا برای شناختن هست عقد موقت. ولی جبهه گیری خانمها عجیبه نسبت به جنس مخالف در نظر دادن وراهنمایی کردن 

آقا هستم 🚫
ببین حرف منو انگلر متوجه نمیشین من میگم درسته دقیقا برای شناختن هست عقد موقت. ولی جبهه گیری خانمها ع ...

تا حدودی موافقم و فکرمیکنم دلیلش اینه که خیلی از دوستانی که اینجا نظر‌ میدن خودشون این مسیر و رفتن و تلخی و چشیدن و ب همجنس خودشون بیشتر حق میدن تا یه آقا و مهم‌تر از اون اینکه شما چه قبول کنی چه‌ نکنی قانون این مملکت برای آقایون نوشته شده و اینم تو این جبهه گیری بی تاثیر نیست

موفق باشید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40