2777
2789

الان باز نگا کردم زده انلاین ی دیقه بعد نوشته بود آخرین بازدید ۲۳:۲۹قشنگ اعصابم خراب کرده 

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

من یکیشونو دارم،یه نفر یا ماهه خبر دارم آنلاین نشده زده بازدید دیروز،چقد دعوا کردیم سر همین انلاین بودن و نبودنا یادش بخیر🙁🙁

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

خواهرم ۲۲:۳۰دقیقه پیام میده

مینویسه اخرین بازدید۲۲:۲۰🤣🤣

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکیشونو دارم،یه نفر یا ماهه خبر دارم آنلاین نشده زده بازدید دیروز،چقد دعوا کردیم سر همین انلاین ب ...

منم ی سره دعوا میکنم با شوهرم سر این 

ای بابا بخاطر این روبیکا شوهرم باهام دعوا کرد😐

شوهرم سرکار بود شب کاربود صب گوشیم رو نگاه کردم زنگ زده بوده چرا ساعت ۴صب روبیکا آنلاینی😐😐

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

جوابت تو سوالت بود😁

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
ای بابا بخاطر این روبیکا شوهرم باهام دعوا کرد😐 شوهرم سرکار بود شب کاربود صب گوشیم رو نگاه کردم زنگ ...

منم ی راست با شوهر دعوا میکنم سر همین بخدا اونم میگ بخدا انلاین نشدم 

بازدیدای اینارو جدی نگیر

من همسرم شب کار بود میگفت دیشب ۲ انلاین بودی خواب نرفتی.

بازدیدمو دیدم تو گوشیش ۲ و نیم شب بود درحالیکه من ۱۱ خواب رفتم اینترنت گوشیمم خاموش بود

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
آره بابا خیلی بد  منم این بلا سرم اومده

من چون تو برنانه شاد مچ شوهرمو گرفته بودم هر وقت ونجاانلاین باشه حالم خراب میشه مث الان 😑دست خودم نی

جالبه خیلی ها راجب اشکالات پیام رسان ایرانی میگن ولی من چند ماهیه بعد به روزرسانی هاشون هیج کدوم این مشکلات رو ندیدم 

مثلا میگن قطع میشه سرعتش کنده آنلاینی بد میزنه برای من همش دقیق بود 

چون قبلا تلگرام و واتساپ داشتم با اون ها مقایسه میکنم این چند ماه اخیر بهتر شدن 

البته سروش رو استفاده میکنم

روبیکا و ایتا رو نکردم ندیدم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
ای بابا بخاطر این روبیکا شوهرم باهام دعوا کرد😐 شوهرم سرکار بود شب کاربود صب گوشیم رو نگاه کردم زنگ ...

اخ عین من

تازه من اینترنت و وایفا قطع بود که بگم وصل نت بوده انلاین زده.

خیلی بیخوده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!