2777
2789

فکر نمیکنم امکانات خوشگذرونی داشته باشن.. ما میخواستیم از تهران با ماشین بریم چابهار همه منعمون کردن گفتن جاده هاش امن نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانیم ولی خب

سیستانیایی که توی زاهدان و زابلن مردمان واقعا خوبین

امنیت هم طرف سیستانی ها هس اما محله هایی ک‌بلوچ ها هستن خیر

دانشگاه و باشگاه و کافی شاپ و نمیدونم تفریح و اینا هم اوکیه البته طرف سیستانی ها

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

اتفاقا خیلی هم امنه،من 15سال تو اکثر شهرهای بلوچستان زندگی و محل کارم اونجا بود ،جز خوبی و امنیت هیچی ندیدم و الان هم 5سال آمدم شهر خودمم هرسال برای تفریح میدم چابهار و شهرهای مختلفش کلی جای دیدنی داره

اتفاقا اصالت مهمان نوازی عالی دارن ندیده قضاوت نکنید دیدم مسافر غریب روبردن سر سفرشون شما باشید این کار رو می کنی  

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
ما الان انقد راحت میریم بیرون و میاییم اینجوریم اونی ک شنیدین دغواهای بین طایفه ها هست و کشت و کشتار ...

اها یعنی اینا بین خودشون هست ..ولی من شندیم میگفتن کشتار و دزدی زیاده افراد نظامی و با خانوادشون کشتن