2777
2789

من تو یه محل کاری فروشنده بودم و زد و عاشق یکی از همکارانم شدم که اختلاف سنی خیلی بالا با من داره و.مخالفت های خانواده و کلی مشکل که برای ما مانع شد برای ازدواج که حتی بابام منو از محل کارم آورد بیرون برای اینکه همو نبینیم....روز آخری که قرار بود تو محل کارم باشم صاحب کل مجموعه آمد بهم پیشنهاد همکاری داد برای حسابداری مجموعه بعد من همینجور مونده بودم ...

آمدم خونه بازم باهام تماس گرفتن منم گفتم تو دلم اوکی میگم ، بابام که قبول نمیکنه...

حالا به بابام گفتم و پدرم قبول کرده کاملآ با رضایت 

الان زنگ زدم به کارفرما قبلیم که آقای فلانی میخواد منو برداره گفت غلط می‌کنه فلانی،تو اصلا اخلاقت با اونا نمیسازه...الان زنگ میزنم میگم منم گفتم باشه 

بعد گفت از سرماه بیا اینجا قسمت صندوق رستوران...منم قبول کردم که از سرماه برم دوباره پیش کار فرمای اولم 

الان نمی‌دونم حس میکنم زندگیم شده یه فیلم که منم نقش اصلی شم 

از یه طرف داستان اینکه اون تو محل کارمه و بخاطر اون خانوادم نزاشتن برم از طرفی هم شغلم...

همه چی گره خورده 

خدا میدونه ته این داستان شر است یا خیر

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

کاش میرفتی جای دیگه کارکنی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مواظب باش احساساتی تصمیم نگیر وبه حرف پدر ومادرت اعتماد کن وگرنه چند سال دیگه حسرت میخوری ازدواج بااون آقا به نفع ایشونه تا شما چون داره با یه دختر کم سن وسال ارتباط میگیره که خیلی خوش به حالش میشع وشما پشیمون

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم