2821
2789

دوستان حیوونتون رو از یکی دیگه که هم رنگ اش باشه یا خیلی شبیه اش باشه چجوری تشخیص میدید؟

اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلاده بعدشم مگه میزاریم ول بره تو خیابون که تشخیص بدیم    

نه میخوام بدونم اگه با یک همرنگ و هم شکل عوض بشه از رفتارش میفهمید حیوون خودتونه؟؟؟

اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه

گربه شبیه گربه من باشه بازم من میفهمم کدوم پسرمه نمیدونم چجوری ولی میفهمم اصلا خودشونم میان سمت آد ...

چند ساله داریش؟؟؟

ی مدت ک پیشت باشه میشه مثل بچت مگ میشه نشناسیش؟  تک تک اعضای چهره و مدل رفتار و شخصیتش دستت میاد بین صدتا حیون هم ک باشه برات قابله تشخیصه✨

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
2825
2823
2791
2779
2792