dorsajoooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 309 عنوان اونایی که حیوون خونگی دارید یه سوال 79 بازدید | 9 پست دوستان حیوونتون رو از یکی دیگه که هم رنگ اش باشه یا خیلی شبیه اش باشه چجوری تشخیص میدید؟ اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه 1402/11/16 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 25242 عروس دارم کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
dorsajoooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 309 قلاده بعدشم مگه میزاریم ول بره تو خیابون که تشخیص بدیم نه میخوام بدونم اگه با یک همرنگ و هم شکل عوض بشه از رفتارش میفهمید حیوون خودتونه؟؟؟ اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه
maygol2 عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 7275 گربه شبیه گربه من باشه بازم من میفهمم کدوم پسرمهنمیدونم چجوری ولی میفهمماصلا خودشونم میان سمت آدم میشناسن آدمو
reniw عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 192 نه میخوام بدونم اگه با یک همرنگ و هم شکل عوض بشه از رفتارش میفهمید حیوون خودتونه؟؟؟ قطعا
dorsajoooooonam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 309 گربه شبیه گربه من باشه بازم من میفهمم کدوم پسرمه نمیدونم چجوری ولی میفهمم اصلا خودشونم میان سمت آد ... چند ساله داریش؟؟؟ اصولا وقتی پیامی میزارم و میدونم یه عده قراره بعدش بی احترامی کنن پیام رو میزارم و دیگه جوابتونو نمیخونم تا اعصاب نازنینم بهم نریزه
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 ی مدت ک پیشت باشه میشه مثل بچت مگ میشه نشناسیش؟ تک تک اعضای چهره و مدل رفتار و شخصیتش دستت میاد بین صدتا حیون هم ک باشه برات قابله تشخیصه✨ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2963 من حیون خونگی نمیزاره بابام روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا