2777
2789
عنوان

فردا باید برم برا جراحی بینیم 🥴

253 بازدید | 12 پست

طلاهامو باید دربیارم ؟

بعدم اینکه فرق جراحی تو کلینیک با بیمارستان چیه؟

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

طلا هنه چیزتو باید در بیاری 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه😍 اره طلا و گوشواره و هرچیز فلزی داری باید در بیاری گوشیتم ترجیحا با خودت نبر و اینکه حتما ی ...

گوشیمو چرا نبرم؟چون میخوام عکس بگیرم

همراهم ندارم قراره برا برگشت اسنپ بگیرم

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣
گوشیمو چرا نبرم؟چون میخوام عکس بگیرم همراهم ندارم قراره برا برگشت اسنپ بگیرم

چون خودت که تا چند ساعت اول منگی نبری بهتره

ولی باید حتما یه همراه داشته باشی که برات فرم پر کنه

چون خودت که تا چند ساعت اول منگی نبری بهتره ولی باید حتما یه همراه داشته باشی که برات فرم پر کنه

اها مرسی

اخه هیچکسو ندارم مه باهام بیاد شوهرمم سرکاره☹️

اها مرسی اخه هیچکسو ندارم مه باهام بیاد شوهرمم سرکاره☹️

من برای خودم که رفتم خواهرم به عنوان همراه برام فرم پر کرد خواهرمم که خواست عمل کنه من جایی کار داشتم خواستم بعد عملش برم که بهم زنگ زد گفت میگن باید قبلش به عنوان همراهش و این چیزا فرم پر کنی دیگه رفتم پیشش

سلام ، جهت اطلاع از قبل و بعد عمل زیبایی بینی ،  بهترین و بدترین  دکتر، در گروه تلگرام به این لینک مراجعه کنید @zibaeiahvaz 

( توجه داشته باشید که گروه برای تبلیغ پزشکان،یا هرگونه تبلیغات پزشکی نمیباشد )