2777
2789
عنوان

چطوری ادما رو میبخشین؟

52 بازدید | 7 پست

من مادر شوهر و جاری مو نمی تونم ببخشم اخه تو بهترین لحظاتم بهم اسیب زدن و اذیتم کردن ، همش منتظرم خدا جوابشونو بده ولی تا الان که اتفاقی واسشون نیوفتاده ، اما در کل دلم میخواد ببخشمشون اما نمی تونم ، تا میخوام ببخشمشون و فراموششون کنم یه کاری میکنن که دلم میترکه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی گفته میبخشیم؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته میبخشیم؟ 

پس چطور تحمل میکنین ؟ من خیلی رهنم اشفته شده و به قول شوهرم خیلی برای خودم بزرگشون کردم ، اما من واقعا ضربه خوردم ازشون

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چطور تحمل میکنین ؟ من خیلی رهنم اشفته شده و به قول شوهرم خیلی برای خودم بزرگشون کردم ، اما من واق ...

نمیبخشم فقط فراموش میکنم ک اذیت نشم و درس عبرت میگیرم دفه بعد با طرفم چ جوری رفتار کنم همین 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هرچقدر روحت بزرگ ترباشه راحت تر میبخشی عزیزم همیشه اماده بخشیدن  اشتباهات بقیه باش نشونه بالغ بودن روح تو گلم 

اینکه بهت تهمت میزنن یاناسزا میگن نشونه نارس بودنشون بدون اینکه سرزنش کنی قضاوتشون کنی ازکنار حرفاشون رد شو کینه داشتن مثل این میمونه ک یه جام زهر بخوری برای اینکه طرف روبکشی