2777
2789
عنوان

تب بالای دخترم

71 بازدید | 6 پست

مامانای عزیز ، دخترم از آذر ماه تا الان مدام تب می‌کنه بالای بیست بار بردم دکتر ، مدام آنتی بیوتیک خورده ، ازیترومایسین ، آموکسی کلاو ، ....دوبار دکتر سرم نوشته که سفترریاکسون تزریقی گرفته ! یه هفته خوبه دوباره شروع می‌کنه ، یه بار سرفه دفعه بعد ابریزش بینی ،یه تب بدی هم هست یهو می‌ره تا ۴۰ ،کارم شده پاشویه. کردن و دارو دادم ....دکتر میگه ویروسه، که خیلی از بچه ها بستری شدن ...

کسی هست مورد مشابه دیده باشه تجربه داشته باشه ...

عزیزم بهتره یه آزمایش براش بدید این همه انتی بیوتیک سیستم ایمنی بچه رو نابود می کنه علتو پیدا کن 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره یه آزمایش براش بدید این همه انتی بیوتیک سیستم ایمنی بچه رو نابود می کنه علتو پیدا کن&nbs ...

آزمایش هم گرفتن دوبار ،، عکس ریه هم گرفتیم گفتن یه مقدار ریه درگیره ولی بهبودی حاصل نمیشه

عزیزم حتما دخترت بفرست آزمایش تخصصی براش بنویسین  دوست من پسرش همین مشکل داشت بعد چند وقت گفتن بیماری خطرناکی داره البته اون علائم دیگه ای هم داشت دوست ندارم ناراحتت کن ولی پیگیر باش

آزمایش هم گرفتن دوبار ،، عکس ریه هم گرفتیم گفتن یه مقدار ریه درگیره ولی بهبودی حاصل نمیشه

عزیزم براش نخود آب درست کن  و چند روز پشت سر هم بده بخوره از عطاری بپرس اگه شرایط سنیش اجازه  میده در حد کم کندر خوراکی تو اب حل کن همراه یا عسل بهش بده اگه مشکل تبش از ریه باشه مطمعن باش با مداومت این درمان خوب میشه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍