2777
2789

سلام. 

اینطور که خوندم مشکلی نداره و سالمه خداروشکر. ان شاء الله که دقیق گفته باشم 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام.  اینطور که خوندم مشکلی نداره و سالمه خداروشکر. ان شاء الله که دقیق گفته باشم

مرسی عزیزدلم اون عدد ۴چیزی نیس؟اره خود دکترم گفت نرمال و سالمه..نمیدونم چرا سه ماهه پریود نشدم دلیلش چیه عزیز؟نمیدونی شما؟

هر بار این درو محکم ببند برو
مرسی عزیزدلم اون عدد ۴چیزی نیس؟اره خود دکترم گفت نرمال و سالمه..نمیدونم چرا سه ماهه پریود نشدم دلیلش ...

کیست نداری؟ 

اون خط یکی مونده به آخر همون چهار نوشته ضایعه کیستیک یا جامد. بعدش اون عدد رو گفته. 

دل نگران نشی شاید اشتباه بگم اصلا ، ولی خب کیستم باشه چیز خاصی نیست پیش یه دکتر زنان برو اون اگر کیست هم باشه راه درمانش رو میگه 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
کیست نداری؟   اون خط یکی مونده به آخر همون چهار نوشته ضایعه کیستیک یا جامد. بعدش اون عدد ...

چرا گلم کیست دارم ۳ و۴سانتی هر دو طرف .چقدم کلم برکلی میخورم ولی فایده نداره

چرا گلم کیست دارم ۳ و۴سانتی هر دو طرف .چقدم کلم برکلی میخورم ولی فایده نداره

پس برای همونه گلی، من قبلا شنیده بودم پیاده رودکی هم خوبه و دمنوش رازیانه، ولی زیاد نخوری رازیانه، هیچی زیادش خوب نیست 

ان شاء الله حل میشه عزیزم 

پس برای همونه گلی، من قبلا شنیده بودم پیاده رودکی هم خوبه و دمنوش رازیانه، ولی زیاد نخوری رازیانه، ه ...

هعی خاهر پیاده روی ک چن ســـــــــــــــاله میرم..نمیدونم چرا رفع نمیشه،یعنی اگه کیستم رفع بشه پریود میشم؟

هعی خاهر پیاده روی ک چن ســـــــــــــــاله میرم..نمیدونم چرا رفع نمیشه،یعنی اگه کیستم رفع بشه پریود ...

به احتمال زیاد آره، معمولا دلیل اصلی همینه گل

به احتمال زیاد آره، دلیل اصلی همینه گل

مرسی عزیزم زحمت کشیدی وقت گذاشتی برام..فک کنم با گیاهی رفع نشه باید برم دکتر با دارو رفعش کنم

مرسی عزیزم زحمت کشیدی وقت گذاشتی برام..فک کنم با گیاهی رفع نشه باید برم دکتر با دارو رفعش کنم

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم، الهی زود خوب بشی 

سلام عزیزدلم عذرخواهی میکنم کامنتم اینجا میذارم 

تاپیک اون کاربر قفل کردند 

شما از کجا اطلاع دارین عزیزم ؟

بله چند وقت پیش تشریف آوردند چقدر خانواده محترم و متشخصی بودند لذت بردم از آشنایی و هم نشینی باهاشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلام عزیزدلم عذرخواهی میکنم کامنتم اینجا میذارم  تاپیک اون کاربر قفل کردند  شما از کجا ا ...

اها..یادم نیس کدوم تاپیک بود.و کدوم کاربر.ولی خیلی تعریفتونو دادن،گفتن با صحبتای شما خودشونو نجات دادن،زندگیشونو مدیون شما بودن عزیز

اها..یادم نیس کدوم تاپیک بود.و کدوم کاربر.ولی خیلی تعریفتونو دادن،گفتن با صحبتای شما خودشونو نجات دا ...

عزیزم به من لطف داشتند خودشون ماشاالله خانم و با معرفت بودند 

گاهی برای همه ما مشکلاتی پیش میاد که حل کردنش از 

احوالاتمون خارج هست نیاز داریم به یک فرد غریبه که حرفامونو بدون قضاوت بدون نصیحت بشنوه و تنهامون نزاره

جایی حرفامون بازگو نکنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍