2777
2789
عنوان

دوستان تصویری تو کربلا

324 بازدید | 37 پست

میدونم تو هتل نت هس 

ولی مثلا میخان با عزیزی تو ایران تصویری بگیرم تو بین الحرمین یا نزدیک ضریح با نت خودم میشه؟ 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره باید خودتون نت داشته باشین تو حرم  اگه کربلایی برای شفای پسر منم خیلی دعا کن 🥺

خخب با سیم کارت خودم مثلا میتونم با شما تصویری بگیرم؟ 

مهلا جانم عاطفه رو از یاد نبری🥰🥺من به حضرت ابوالفضل ارادت خاصی دارم سلامم رو برسون فدات شم

چشم عاطفه میخام تصویری بگیرم با خانم باقر پور میشه با سیم کارت خودم؟ 

خخب با سیم کارت خودم مثلا میتونم با شما تصویری بگیرم؟ 

نمدونم عزیزم 

اگه رفتی حرم حضرت ابوالفضل بگو دل من خیلی شکسته بچمو شفا بده بیایم دستبوسش بگو فاطمه ابوالفضل رو از شما سلامت میخواد آقا 🥺🙏

🌸🌸

توروخداااا میشه برام دعا کنی امسال کنکور موفق بشم 

خانوادم بزارن برم دانشگاه شهر دیگه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نمدونم عزیزم  اگه رفتی حرم حضرت ابوالفضل بگو دل من خیلی شکسته بچمو شفا بده بیایم دستبوسش بگو ف ...

واااای حالا من چجور تصویری بگیرم 🫤🫤🫤😭

چشم عزیزم حتما