2777
2789
عنوان

خانمایی ‌که تجربه عمل بینی دارید لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پاک کردم  خوب نظرت ؟

بینینت قبل عمل مشکل خاصی نداشته... پس مطمئن باش ورمه و کوچیکتر میشه... چون دکتر بزرگترش که نمیکنه که کوچیکتر و خوش فرم تر میکنه.... فقط خواهشا مث اوایل من حرص الکی نخور من شبا کابوس میدیدم هیچ تجربه ای هم نداشتم که باید صبور باشم... بعد از یک ماه و نیم تازه داره روز به روز بهتر میشه.. 

فقط حواست به چسب زدنت و ماساژش باشه چون خیلی مهمه

بینینت قبل عمل مشکل خاصی نداشته... پس مطمئن باش ورمه و کوچیکتر میشه... چون دکتر بزرگترش که نمیکنه که ...

مممنونم عزیزم بابت وقتی که میزاری برام 

دکتر در مورد ماساژ چیزی بهم نگفته 

چسپ و همونطور که خودش بهم گفت میزنم ۳ روز یه بار میرم حمام بعد حمام ۵ ساعت استراحت میدم به بینیم و دوباره چسپ و میزنم 

شهرم از ارومیه سه ساعت فاصله داره بعد از درآوردن گچ دیگه نرفتم پیش دکتر

هفته بعد میرم ببینم چی میگن؟

به نظرت چقدر تغییر کردم بعد عمل؟

الان که نمیشه نظر داد چون همش ورمه... ماه اول دوم دماغ از قبل از عمل بدتر میشه بعدش دیگه به مرور کلی تغییر میکنه

یکی از فامیلامون پارسال عمل کرد انقدر دماغش بعد از عمل گنده تر از قبل شده بود ولی ایشون خواهراشم عمل کرده بودن تجربه داشت و قشنگ با اعتماد به نفس بالا با همون چسب و بینیه پر از ورم همه جا میرفت بعد من دیگه ندیدمش تا سه ماه پیش.. بخداااا انقدر خوشگل شده بود کیف کردم 

مممنونم عزیزم بابت وقتی که میزاری برام  دکتر در مورد ماساژ چیزی بهم نگفته  چسپ و همونطور ...

نه ماساژو همه ی دکترا میگن سرچ کن تو گوگل فیلمشو ببین... منم ماساژ میدم 

چسبو هم رو سوراخا اصلا نگیره چون خط میندازه

الان که نمیشه نظر داد چون همش ورمه... ماه اول دوم دماغ از قبل از عمل بدتر میشه بعدش دیگه به مرور کلی ...

آخی چقدر خس خوبی داره این تجربه شیرین 

خدایا قسمت منم بکن

مممنونم عزیزم بابت وقتی که میزاری برام  دکتر در مورد ماساژ چیزی بهم نگفته  چسپ و همونطور ...

دکترم به یکی از خانما که عمل کرده بود میگفت حتما ماساژ بده بعدا نیایی بگی ورمش نخوابیده... میگفت بعد از عمل استخونه بینی نرمه و میخواد پهن بشه اگه ماساژ ندین استخون پهن میشه و دماغ بزرگ میشه