2777
2789
عنوان

خانمایی ‌که تجربه عمل بینی دارید لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 55 پست
نه ماساژو همه ی دکترا میگن سرچ کن تو گوگل فیلمشو ببین... منم ماساژ میدم  چسبو هم رو سوراخا اصل ...

اره سعی میکنم چسپ و روسواراخا نزنم 

گلام نی نی یار کی پاک میکنه عکسمو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم به یکی از خانما که عمل کرده بود میگفت حتما ماساژ بده بعدا نیایی بگی ورمش نخوابیده... میگفت بعد ...

عزمزمه ورم نوک بینیم از روز برداشتن گچ خیلی بیشتر شده طوری که بینیم از همون طرف که کج شده درازتر هم شده 

ممکنه این ورم هم برطرف بشه خیلی از نیم رخ زشت شده البته از  نیم رخ راست  اینطوریه؟

عزمزمه ورم نوک بینیم از روز برداشتن گچ خیلی بیشتر شده طوری که بینیم از همون طرف که کج شده درازتر هم ...

چجوری لینکش رو بزارم ؟

تاپیک حذف تاپیک ها رو نمی دونم چیه

من تگش کردم انشالله پاک میکنه اگه هم پاک نشد روزای زوج لینکشو بزار تو حذف تاپیکا ..

امروز روز زوجه لطف میکنی لینک تاپیکم رو بزاری تو حذف تاپیکا خودم بلد نیستم 

والا من ۷ ماهم هنو بزرگه نوکش ورم یه طرفه هم دارم موندم چه غلطی کنم وقت نمیکنم برم ویزیت تا الان با ...

وای نگو هفت ماه خیلی زیاده 

بینیت گوشتی بود؟

ورمه یه طرفه بینیت و کج نشون نمیده؟

امروز روز زوجه لطف میکنی لینک تاپیکم رو بزاری تو حذف تاپیکا خودم بلد نیستم 

عزیزم نی نی یار پنج لطف کردن عکستو پاک کرد 

واسه حذف هم فقط استارتر میتونه لینک بزاره کسی دیگه نمیتونه بزاره واسه کسی