2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم یکم..تازه از بیرون برگشتم غمم گینه:(

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بدتر از من ک نیستی خیلی افسرده ام  طوری ک الان ۳۸ تا قرص اعصاب ظهر خوردم  الان شرم د ...

من نمیخوام کورس بدبختی بزارم..ولی یه سال و خورده ای خودم انواع داروهای شیمیایی خوردم.. روزی ۴۵ تا قرص به زور میخوردم..دیگه این اواخر رفتم زیر سرم..الانم خانواده دکتر نمیبرنم خیلی بدتر شدم نیاز به درمان دارم

نه آزمایش ندادم اخه به خدا تنقلات لب نمیزنم غذامم خیلی کمه فقط از صبح تا شب چای میخورم این وضع منه&n ...

یه چکاپ بده بررسی کن اگه اون باشه که خودت متوجه میشی چیارو باید کنار بذاری و چجوری درمان کنی اونم نبود باز با ازمون و خطا پیداش کن وقتی طولانی مدت جوش بزنی احتمالا یه واکنشی در بدن به یه چیز خاص یا به اعصابه

یه چکاپ بده بررسی کن اگه اون باشه که خودت متوجه میشی چیارو باید کنار بذاری و چجوری درمان کنی اونم نب ...

شرایط دکتر رفتن ندارم راه خانگی نیست آدم استفاده کنه ؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

یه چکاپ بده بررسی کن اگه اون باشه که خودت متوجه میشی چیارو باید کنار بذاری و چجوری درمان کنی اونم نب ...

عزیزم من جای جوش دارم..یخورده فرو رفته.. پول دارو و کرم گرون ندارم..راه حلی داری شما؟

شرایط ندارم عزیزم..منونم از راهنماییت♡

پس اگه میشه عصرها یکم شربت گلاب و نبات و زعفرون بخور 

سعی کن جلوی پرخوری رو بگیری عزیزم 

شمع سفید روشن کن نور رو بیشتر کن نیایش پخش کن 

باید از تاریکی فاصله بگیری دوست عزیزمن والی قورتت میده

برای جای جوش هم فیشیال کن شش ماه یکبار هزینش خیلی کمه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم صورتم تمام جوشه از خودم بدم میاد راه حلی نداره ؟ نزدیک سی سالمه نمیدونم چرا جوش میزنم

راکوتان زیر نظر متخصص غدد بخور 

دیگه بعد بیست سالگی فقط راکوتان جوابه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم من جای جوش دارم..یخورده فرو رفته.. پول دارو و کرم گرون ندارم..راه حلی داری شما؟

نه گلم چیزی به ذهنم نمیرسه چون اون گودی جای جوش معمولا با لیزر و دارو اینا هم تا حدودی درمان میشه نه کامل مثل لک صورت که درمان قطعی نداره

تو نت سرچ کنی چیا برا کبد بده برات میاره سردیجات حذف کن که برنج هم هست و باید کمتر بخوریش  خاکش ...

ممنون عزیزم اره احتمالا از سردیجات هست چون ماست و دوغ  هر روز میخورم خدا خیرت بده از این جوش ها راحت بشم

راکوتان زیر نظر متخصص غدد بخور  دیگه بعد بیست سالگی فقط راکوتان جوابه

صورتمو دیدی ؟ شما تجربه این جوش ها رو داشتید؟ با راکتون خوب شده؟