کابینتا و کمدارو ریختم بیرون اساسی تمیز کردم همه جای خونه رو تمیزکاری و خب ویگه گفتم داره تموم میشه فرشم ک تنیزه پتو هم میدم بیرون بشورن. ولییییی به سرم زد رنگ بزنم 😐 ( خودم بلدم 😁) امشب لکه گیری کردم فردام لکه گیری فردا شب یا پس فردام رنگ بزنم البته فقط جاهایی ک کثیف شده و سقف رو ..
دیگه فرش آشپزخونمم گفتم بشورم وااااای چقد کار دارم 😵 دوباره تمیزکاری کابینتا چون گرد نشسته روشون 😖 یه دنیاااااا کار دارم 😖😵😐
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
هیچی خونه تمیزه بیشتر خریدنی دارم . قراره فرش بخریم .رو اپنی بخرم برا کنار گاز روغن ریزو اینچیزای خوشگل موشگل بخرم .ی دونه از این گل بزرگا با گلدونش برا کنار سالن کاکتوس برا استندم اگه بودجم رسید ساعتم میخرم اگه نه هیچی .خرید خودمم بماند نمیدونم ب همش برسم یا نه
من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤