2777
2789
عنوان

همگی بیایید ایده بدید برای بازارچه

2862 بازدید | 23 پست

دوستان من مدرسه خواهرم فردا یه بازارچه بزرگ که اکثر مدارس دیگه هم ازش بازدید میکنن از صبح تا عصر قراره راه بندازن ایده بدید یه چیز خوردنی اگه بخواییم تا فردا صبح حاضر کنیم تقریبا به تعداد ۵۰ تا که هم بتونیم بسته بندی خوبی کنیم هم سخت نباشه هم بچه ها دوست داشته باشن و قیمتش مناسب باشه که بخرن ..

ماهم داشتیم بازارچه رو ،ما شور و ترشی داشتیم برای فروش ،بقیه حلوا ،کیک ،دم نوش ، غذا هایی مثل سالاد ماکارونی 'ذرت مکزیکی 'کیک مرغ ازین چیزا میاوردن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرت کدوم بچه ها بیشتر دوست داشتن

ببین فروش سالاد ماکارونی و ذرت مکزیکی از هنه بیشتر بود بین بچه ها ،پاناکوتا و ترامیسو هم خیلی خوب فروش رفت با کیک خیس شکلاتی

ببین فروش سالاد ماکارونی و ذرت مکزیکی از هنه بیشتر بود بین بچه ها ،پاناکوتا و ترامیسو هم خیلی خوب فر ...

سالاد ماکارونی رو چطور بسته بندی کرده بودن و میفروختن ؟

از نظرت اسنک مرغ اگه خواستیم درست کنیم یا سوسیس؟

من که تو خونه همه چیز می ریزم تو اسنک، فلفل دلمه قارچ مرغ سوسیس پنیر ذرت و گوشت، هر چی داشته باشیم. مرغ خالی یا سوسیس خالی شاید خوب نشه، از هردو بریز، سوسیس کمتر، فقط برای طعم و عطرش 

سالاد ماکارونی چی درست کنم از نظرت ؟

میگم مشتری خوب داره ،با مرغ و خیارشور و ذرت و ماکارونی و نخود فرنگی و هویج بزن هم رنگارنگ میشه هم جذاب

من که تو خونه همه چیز می ریزم تو اسنک، فلفل دلمه قارچ مرغ سوسیس پنیر ذرت و گوشت، هر چی داشته باشیم. ...

من یا همیشه مرغ خالی یا گوشت خالی تا حالا هر دو رو ترکیب نکرده بودم حتما امتحان میکنم

میگم مشتری خوب داره ،با مرغ و خیارشور و ذرت و ماکارونی و نخود فرنگی و هویج بزن هم رنگارنگ میشه هم جذ ...

عزیزم فقط اینو هم بگو سالاد ماکارونی با مرغ بود یا با کالباس؟

و کدوم از نظرت بچه ها بیشتر دوست دارن