2777
2789
عنوان

همگی بیایید ایده بدید برای بازارچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط اینو هم بگو سالاد ماکارونی با مرغ بود یا با کالباس؟ و کدوم از نظرت بچه ها بیشتر دوست دارن

مدریه ما اجازه نمیداد از ژامبون استفاده کنیم مرغ و قارچ بود توش 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم ی تاپیک دیگه بزن و خاطرتو تعریف کن و قفل کن خیلی دوس دارم بخونم

سلام

بخدا من اصلا باورم نمیشه چرا انقدر همه جبهه گرفتن من اصلااااا قصد شعار دادن نداشتم و به عنوان یه خاطره فقط اومدم تعریف کنم چون برای خودم خیلی جالب بود

سلام بخدا من اصلا باورم نمیشه چرا انقدر همه جبهه گرفتن من اصلااااا قصد شعار دادن نداشتم و به عنوان ...

سلام

اره داشتم جواب میدادم که تاپیک ترکید

واقعا ی سریا بی جنبن

کاربر ازسارابپرس خودش هرچی مخالفه میگه گزارش بزنین بعد جالب اینه ک تو تاپیکای ممنوع خودش اگه مخالف باشه نظرشو میگه 😒

اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم!