zahra_s مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2840 عنوان کسی گروه لاغری کالری شماری داره برای لاغری ۴۰ کیلو اضافه دارم 🤦🏻♀️ 707 بازدید | 23 پست اگه ندارید هم بیایید یدونه گروه بزنیم باهم کم کنیم تا عید حداقل ۵ تا ۱۰ کیلوخیلی چاقم اشتهام زیاده پرخوری عصبی و کاذب هم دارم همه مسخرم میکنن ۲۴ سالمه 😭😭 1402/11/16 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7629 منم نزديك ٣٠كيلو اضافه دارم دارم روزي يك ساعت ورزش ميكنم ولي چيزي كم نكردم🥲 اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
zahra_s مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2840 منم نزديك ٣٠كيلو اضافه دارم دارم روزي يك ساعت ورزش ميكنم ولي چيزي كم نكردم🥲 رژیم هم باید باشه وگرنه لامصب کم نمیشه
پاییز۷۶ عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 1029 من ۱کیلو دیگه کم کنم کاهش میشه ۴۰کیلو هیچ گروهیم نداشتم خودم تنها کالری شماری میکردم اونم بدون ورزش تنها خودت میتونی کمک کنی شروع رژیم۴تیر وزن ۶۹/۳۰۰ ⬅️۲۴تیر۶۷/۳۰۰⬅️۴مرداد
دختر_ناااز عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1020 ۱۱۵ وزن ۱۷۵ قد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ منم ۲۶ سالمه ۲۰ کیلو اضافه وزن دارمببین یه گروه هست، لاغری رهتاک. خییییییلی خوبه.لینکشو بدم ثبت نام کنی؟خودم دو نیم ماهه باهاشون هستم.پشتیبانی دائمی داره هر ساعت از شبانه روز. هزینه شم نسبتا کمه.
zahra_s مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2840 من ۱کیلو دیگه کم کنم کاهش میشه ۴۰کیلو هیچ گروهیم نداشتم خودم تنها کالری شماری میکردم اونم بدو ... خداروشکر عزیزم برات خوشحال شدم کاش منم بتونم ولی اصلا اراده ندارم
zahra_s مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2840 منم ۲۶ سالمه ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم ببین یه گروه هست، لاغری رهتاک. خییییییلی خوبه. لینکشو بدم ث ... مثلا چقدره
محبت66 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4033 منم ۱۰ تا اضافه دارم. اگه گروه زدین منم هستم شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا
هلنامحمد عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 912 سلام عزیزم ما ی گروه داریم اگه دوست داشتید بیایید 🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹
هلنامحمد عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 912 https://rubika.ir/joing/FHHDEDEC0XGGDRZVZCFSQANDSEBCGBHT 🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹
هلنامحمد عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 912 همه خانم هستند اومدید اول. ویس بدید 🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹
دختر_ناااز عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1020 مثلا چقدره برای شروع یه مسیر آرام و لذت بخش آماده ای؟💕میخوای جوری متحول بشی که لاغری آسونترین مسیر زندگیت باشه؟ ✨ثبـت نـام دوره لاغــری بـا عشـــق آغـــاز شـــد ❤️و اما کلی خبر خوش داریم براتون چون در رهتاک علاوه بر زیبایی جسم شما زیبایی و آرامش روانتون هم برامون مهمه😍❤️❤️👇👇👇به مناسبت مبعث پیامبر(ص) تخفیف ویژه داریم 💯و برای تک تک عزیزانی که در دوره شرکت کنند دو هدیه ارزشمند داریم:🌺 دوره کاربردی عزت نفس که به تنهایی ۷۰۰ هزار تومان هست و به صورت کاملا #رایگان تقدیم میشه.🌺 کتاب لاغری تالیف خانم کیوانیمشاور رهتاک👇@Sh_Rahtak