2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زحل جان  مشاورم بهم نگفت نشخوار ذهنی دارم وسواسم نگفت خیلی ساده و احمقم اینو میدونم فقط

چون تو اصلا از اول راهو اشتباه رفتی ، شما نباید میرفتی پیش مشاور ، این مشاورها هم بیشترشون بیسوادن مشکلو پیچیده تر میکنن

تشخیص وسواس فکری با روانپزشک هست ، قشنگ مشکلتو در میاره و خیالتو راحت میکنه .

برو روانپزشک زیادم عمیق نیست هنوز ، زود خوب میشی

مرسی ازت  دارم گریه میکنم با پیامت  تو رو خدا به یادم بودی برام دعا کن خیلی بیچاره ام

نه دورت بگردم چرا بیچاره اخه قربون اشکات بشم گریه برای آدمهای که پاکدامن نیستن نه توی که پاکدامنی ومیخوام اونو حفظ کنی دختر خوشحال باش به خودت افتخار کن میدونی چیه الان میدونی خدا چقدر دوست داره که همچین بنده خوبی داره برای حفظ پاکدامنی وعفتش شخصیتش تلاش میکنه و با شیاطین میجنگه اینجاست که خدا هم بهت افتخار میکنه عزیز دلم 

میترسم مثلا همسر دوستم بهم حس پیدا کنه واسه همین دائم کلافه ام دائم در میرم از این جمع ها

منم دقیقا مثل تو فکر می کنم

بخاطر همینم زیاد به مردا محل نمیدم چون نمیخوام اتفاقای بد بیفته

حتی بقیه ممکنه فکر کنن من مغرور و شعور ندارم ولی واسم مهم نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ما هم فک میکنیم مشکل داریم 😔وقتی مشکلات مردمو میبینم حس میکنم زندگیم چقدر بی دغدغه اس نسبت به اونا 

خدا کمکت کنه عزیزم 

فک نمیکنم این مشکلو حتی هانده ارچلم داشته باشه 

تحمل کن امتحان الهیه

هر کسی تو این دنیا با یه چیزی امتحان میشه امتحان تو ام اینه 

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 
اینجوری که من فهمیدم تو خودت به خودت شک میکنی  تو صورتت مشخص میشه  بعد مردا فکر میکنن تو ...

خیلیی دوست دارم اینکارو کنم

اما وقتی این حرف رو زد

انقدررررر حالم بد شد

که توی زندگیم این حال رو نداشتم

فکر کن یکی بهت بگه تو خیانت میکنی 

احتمال خیانتت بالاست

از خودت متنفر میشی

از اینکه زندگی یکی دیگه رو شاید نابود کنی متنفر میشی

و چون خیلیییی دردم اومد از شنیدن این حرف

میگم شاید درست میگه 

بذار درمانش کنم جای اینکه ازش فرار کنم

الان بد بختیم اینه

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
اسی این بی احترامی به اعضای تاپیک هست که به درخواستامون بی توجهی میکنی عکس نفرست اوکی هست میترسی کسی ...

چکار به قیافش دارین ؟ مگه اومد گفت عکسمو ببینین نظر بدین

مشکلو ول کردین چسبیدین به عکسش

البتّه مردا به خیلیا توجّه ویژه دارن.

فقط قیافه نیست.😅

ولی تا جایی که من فهمیدم ، با مرد جماعت نباید گرم گرفت.اصلاً جنبه ندارن.فکر می کنن خبریه.

من تو دایرکت خیلی مزاحم داشتم.

فکر می کردن هیچی نشده زنشون شدم! 😑

ریستریکت و آنفالو کردم راحت شدم از حرفای چندششون.

ببین من اصلا همچین چیزی نگفتم گفتم چون قیافه ام خوبه اونم بنظر خودم اصلاااا بقیه میگن ، توجه به سم ...

😐😐😐😐😐

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

منم پونزده سال ازدواج کردم ،سه تا بچه دارم ولی شوهرم بهم شک داره،اوایل از خونه نمیزاشت بیرون برم وآرایش نمیزاشت بکنم ولی الان بهتر شده ولی همیشه فکر می کنه من دارم نخ میدم به همه،باهم که بیرون میریم یا زیر لب مدام فحش میده به ملت یا برمیگرده به من نگاه میکنه ببینه من کاری کردم یارو نگاه می کنه،خداروشکر من از خودم مطمئنم وخیال راحته نمیتونه ثابت کنه

زحل جان  مشاورم بهم نگفت نشخوار ذهنی دارم وسواسم نگفت خیلی ساده و احمقم اینو میدونم فقط

ولےبہ نظرمن وسواس فڪرے دارے شاید نگاه دیگرانو خودت اینجورےتفسیر مےڪنے..بیرون میرے خانمانہ وسنگین برو بہ ڪسے نگاه نڪن تامتوجہ نگاهشون نشے زیرلب ذڪربگو خدارو صداڪن تاڪمڪت ڪنہ شیطانو دور ڪن فقط خودت میتونے بہ خودت وزندگیت ڪمڪ ڪنے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
نه دورت بگردم چرا بیچاره اخه قربون اشکات بشم گریه برای آدمهای که پاکدامن نیستن نه توی که پاکدامنی وم ...

مهسا از پیامات اسکرین میگیرم میخونمشون

مرسی بابت همه ی حرفات

خیلی احساس رذل بودن میکردم 

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه