2777
2789

کارمند یه شرکت خصوصی

حقوق پایه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشغول خونه تکونی.

هیچی هم بهم نمیدن.تازه غر هم میزنن که تمیزه چرا داری تمیز میکنی؟بابا به شما چه مگه از شما کمک خواستم که هی غر میزنین

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

بچه داری و خونه داری دانشجو هستم البتته

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

معلمی که دیگه سرکار نمیرم چون رسمی نبووم و حقوق کم و بیگاری . و در حال حاضر همون حقوق رو از شوهرجانم میگیرم بیمم رد میکنه شوهر جان

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.