خانما من باردارم پارسال بچه خواهرم به دنیا اومد مامانم ی سیسمونی خیلی کامل و مارک براش گرفت امسال من باردارم سیسمونی خواهرزادم لباسایی ک مونده رو مامانم شسته و میگ اینا رو هم ببر.. ی سه دست هم لباس گرفته دستشم درد نکنه میدونم بازم میخره اما منم بچه اولمه دوس دارم لباس نو تنش کنم و خودم میخوام بخرم فقط این فشار ناراحتم میکنه بنظرتون من حق ندارم؟ بخدا انتظاری ندارم ک بخره خاهرزادمم خیلی دوس دارم اما امروز دیگ گفتم مامانم اونایی ک نو هستن رو میبرم اما بعضیا واقعا کهنه شدن. حس کردم ناراحت شد 😔 نمیدونم اما منم برا خرید وسایل بچه ام ذوق دارم مث وقتی ک اونا با ذوق برا خواهرزادم میخریدن
عزیزم هیچی ازشون نگیر و اون لباس هایی ک نو هستن نگه دار
عصاب خودت و نی نی کوچلو ات بهم نریز🥲✨️
و هر چیزی ک نیاز داری بخر از لباس صفر ام یک دست بخر چون بچه واقعا سریع سایز عوض میکنه و نیاز نیست حتما تا ۳ سالگی اش بخری هر سایزی ک شد همون موقع بخر ک حیف نشه
#پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جداً بده لباس نوزاد دیگه ای رو تن نوزاد کنیم؟ اخه اطرافیان لباس ک حالا نوزاد خودشون تنش بوده رو اوردن و گفتن استفاده کن.. منم زیاد دوس ندارم ولی واسه لباس دم دستی فک میکردم خیلی بد نباشه
من تازه عروس بودم و مادر شوهرم یه فرش کهنه آورد انداخت اتاقم! و الانم هر از گاهی یه لباس کهنه ما بچه خواهر شوهرم رو میاره میده تن دخترم کنم! من چیزی نمیگم تصمیم دارم منم یه لباس کهنه پسرم رو ببرم بدم به خواهر شوهرم اونم تن پسرش کنه!