2777
2789
عنوان

عصبانیت

116 بازدید | 24 پست

سلام من خیلی آدم افسرده وعصبانی هستم یکم خودمو کنترل میکنم اما بازم نمیتونم دوتا بچه دارم که کوچیکن عصبانی میشم میزنمشون شوهرم خیلی خوبه من ازدست خودم ناراحتم شوهرم خیلی کمکم میکنه اما بازم همینطوریم  نمیدونم چیکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای چقدر بده 

من یه سری کلاس های جلوگیری ازخشم  رفتم خیلی موثربود خودمم حرفهای اونو را با احادیثی که در مذمت عصبانی شدن بود قاطی میکردم وعمل میکردم 

خیلی جواب داد الانم اگر دنیارو رو سرم خراب کنند فقط میخندم. خیلی اثرکرد روی من

اینکارهارو شروع کردم 

گرمی نمیخورم 

دوش اب سرد میگیرم حتی زمستان 

مطالب پرکاربرد برای درست زندگی کردن میخونم 

کلا مطالعه کتاب را دوست دارم 

کتابخونه میرم 

شنا میرم 

پارک وفصای سبز میرم  

خرید میرم 

چون خرید ادمو لذت میده 

خودت درمان کن  بچه ها چه گناهی کردن  اونا رو هم روانی می کنی  ارتباطت با خدا ...

نه نیستم درمان پول میخواد تازه همین مونده که برم دنبال درمان دیگه هیچی مادر شوهرم خوبه ولی حرف زنم هست 

روانشاس رفتم قبلا اما  بجای من شوهرم روتغییر داد الانم بااین گرونی کی پیش روانشناس میره بدبختی ...

پس خودت باید به خودت کمک کنی

یه کم طول میکشه ولی عادت میکنی

سعی کن موقع عصبانیت بری داخل یا اتاق خالی و تا بهتر نشدی نیای بیرون

هروقت عصبانی شدی و بقیه رو اذیت کردی بعدش خودت رو تنبیه کن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
چه عجب جواب منم دادی😅  نه اثرمیکنه   اب سرد ریلکست میکنه

تف به روح این زندگی اصلا امیدی ندارم اصلا نمیدونم براچی زندگی میکنم شبانه روزم نمیدونم ازدست بچه ها چطوری میگذره