2777
2789
عنوان

جنین ۷ هفته گوگولی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چن روز پیش خاب بر چشام حروم بود الان شب میخابم صب زود ساعت ۶بیدار میشم ظهر هم خابم میگیره نیم ساع ...

الان بگم اینکه چیزی نیست، توی دلت خالی میشه؟  

تمام اینا تمرینه برای اون موقع که دنیا میاد و ۱۰ بار بیدارت میکنه... بدنت داره عادتت میده اون موقع زیاد اذیت نشی.

بعد تازه اون موقع دیگه تهوع هم نداری. روی ماهشم میبینی. دلت نمیاد گلایه کنی. با عشق هر ۱۰ بار بیدار میشی.

اجازه داری هرچقدر میخوای به شوهرت غر بزنی  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
الان بگم اینکه چیزی نیست، توی دلت خالی میشه؟     تمام اینا تمرینه برای اون موقع که دنیا م ...

ای خدا

من بارداری سومه😪

رو اونا ویار داشتم نه به این شدت

دندون دردم چن روز نابودم کرد

من درد دندون داشتم میگفتن بارداری دختر دندون درد میاد سراغ آدم😁

ای خدا من بارداری سومه😪 رو اونا ویار داشتم نه به این شدت دندون دردم چن روز نابودم کرد من درد دن ...

من بارداری سومم تازه توی هفته ۲۰ هفته تهوع عصرگاهی داشتم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟