بچه اولم مادرش بمیره تو ۱۷هفتگی تصادف شدید کردم سقط شد دختر بود اون موقع ۲۰سالم بود داغش هنوز رو دلمه بعد اون خدا بعد یکسال ناباروروی و دکتر و دوا و ماماخونگی خدا دخترمو بهم پس داد ک قربونش برم تو ۳۶هفتگی با وزن ۲۵۸۰دنیا اومد الانم ۴سال و ۳ ماهشه خودمم ۷هفتمه و باردارم تو هیچ کدوم از بارداریام خوشحال نبودم همش لسترس داشتم میشه برام دعا کنین این بارداریمو با خوشحالی و سلامتی ب پایان برسونم همش فکرای منفی میاد تو سرم میشینم گریه میکنم چندبار ب سرم زده خودمو بکشم
برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی میبینی تنها ست باهاش بازی کن ،بخند هم حال اون خوب میشه هم خودت اینا همش افسردگی مزخرف بارداریه من خودم تجربه بدترشو داشتم میگزره باهم بیرون برین روحیت عوض شه ،خرید برو
میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬