2777
2789

بچه اولم مادرش بمیره تو ۱۷هفتگی تصادف شدید کردم سقط شد دختر بود اون موقع ۲۰سالم بود داغش هنوز رو دلمه بعد اون خدا بعد یکسال ناباروروی و دکتر و دوا و ماماخونگی خدا دخترمو بهم پس داد ک قربونش برم تو ۳۶هفتگی با وزن ۲۵۸۰دنیا اومد الانم ۴سال و ۳ ماهشه خودمم ۷هفتمه و باردارم تو هیچ کدوم از بارداریام خوشحال نبودم همش لسترس داشتم میشه برام دعا کنین این بارداریمو با خوشحالی و سلامتی ب پایان برسونم همش فکرای منفی میاد تو سرم میشینم گریه میکنم چندبار ب سرم زده خودمو بکشم 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله عزیزم صحیح و سالم بچتو بغل بگیری به جیزای مثبت و خوب فکر کن

نمیتونم از بس چیزای منفی پیش اومده برام اصلا امیدی ندارم 

افسرده شدی خواهر انشالله به سلامتی بغل بگیری بچع منم تنهاست خیلی هم خوشحالم که تنهاست🤣🤣

انقد گریه میکنم خودم خندم میگیره ب خودم بخدا دیشب زار میزدم ک خدا این بچه همدم تنهاییای منه بلایی سرش نیاد دخترمم هاج واج نگام میکرد

انشاءالله به راحتی و ودل خوش زایمان کنی به حق امام حسین 

عزیزم فکرای منفی نکن خدا رو شکر کن بخاطره بچه هات 

و توکل بخدا کن و به هیچ چیزی هم فکر نکن 

موفق باشی

خدایا شکرت🙏
آخه چرا به خودت استرس وارد میکنی .بشین یکم ذکر بگو قرآن بخون .به کار خودتو مشغول کن .انشالله به سلام ...

انقد چله و صلوات و اینا نذر کردم کل روز شب درحال ذکر گفتنم تا ذکر و قرآن میخونم آرومم ولی میزارمشون کنار باز استرس و افکار منفی و حال بد میاد سراغم

وقتی میبینی تنها ست باهاش بازی کن ،بخند هم حال اون خوب میشه هم خودت اینا همش افسردگی مزخرف بارداریه من خودم تجربه بدترشو داشتم میگزره باهم بیرون برین روحیت عوض شه ،خرید برو

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

وقتی میبینی تنها ست باهاش بازی کن ،بخند هم حال اون خوب میشه هم خودت اینا همش افسردگی مزخرف بارداریه ...

بدبختی اینجاست تا بیرونم و دورم شلوغه خوبه اما تو تنهایی دوباره میاد سراغم خیلی حال بدیه از خدا میخوام خودش کمکم کنه

بدبختی اینجاست تا بیرونم و دورم شلوغه خوبه اما تو تنهایی دوباره میاد سراغم خیلی حال بدیه از خدا میخو ...

اره این نوع افسردگی وقتی تنهایی مغزتو میخوره من بزور از فکرم بیرون کردم ولی میترسم باز سراغم بیاد😖

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬