2777
2789
عنوان

اگر کسی تو خیابون بگه قصد آشنایی داره شما چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 114 پست
والا توی خیابون پسر موجه ندیدم همه همین هول ها همش شماره میخوان

پسرهای موجه با هواپیما از تو آسمون رد میشند؟ پسر موجه از خیابون رد نمیشه و هوایی رفت و آمدشو میکنه؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بعد چند وقت پیام عذر خواهی دادی ؟ واس من دوسال و اینا میگذره ولی واقعا بهترین پسریه ک تو زندگین دیدم ...

من بعد از ۸ ماه 

ولی خودش فهمید😂😉 چون برگشت گفت مطمئنی بخاطر عذرخواهی پیام دادی بعد این همه مدت؟ منم پرو پرو گفتم آره و همش خودمو دست بالا می‌گرفتم. اگه خیلی بد برخورد کردی باهاش بنظرم بهانه خوبیه برای پیام دادن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتمااا بفرماین..    

با احازه اسی

با یکی تو رابطم قراره پس فردا ببینمش ی شهره دیگش ۴ساعت بیشتر راهه بعد ۲۳ روز پیش تولدش بوده چی بگیرن کادو براش 

کیک بگیرم زشته ؟

بعد اینکه ی سری حرفایی هست ک دوست دارم بگم بهش ولی میترسم ناراحت بشه بنظرت حرفانو همرو بگم بهش

مرسی قشنگم

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اتفاقا به نظرم بد نیست ی بار داداشم تو خیابون از ی دختر خانم خوشش اومده بود  بهش پیشنهاد داده ...

شوهر دختر عمم از دختر عمم خوشش اومده بود افتاد دنبالش خونشونو بلد شد بعد مامانشو فرستاد خواستگاری

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چی نوشتی تو پیامت  افتضاح بودم خانوادشم فهمیون 🤣

اولش که پیامای جفتمون تو سلام و احوالپرسی و معرفی گذشت و بعد همه اینا در مورد اون جریان گفتم و الکی گفتم حال روحیم خوب نبود اون تایم باهات بد برخورد کردم جلوی بقیه واقعا عذاب وجدان گرفتم منو ببخش و از این حرفا، باورش نمیشد من باشم همش میگفت تو از رفیقامی اومدی منو سرکار بذاری، که قرار گذاشتیم تو همون کتابخونه فرداش همو دیدیم و مطمئن شد..🤣

پسرهای موجه با هواپیما از تو آسمون رد میشند؟ پسر موجه از خیابون رد نمیشه و هوایی رفت و آمدشو میکنه؟؟

پسر موجه خودش توی خیابون پیشنهاد نمیده 

توی دانشگاه 

محیط کار

اکیپ های مختلط و جاهای دیگ پیشنهاد میده 

والا من همیشه دیدم پسرهایی ک توی خیابون شماره میدن ب دختري رد میشن شماره میدن

کلا براشون مهم نیس فقط همه رو باهم میخوان 

قدیما تو کوچه خیابون شماره میدادن دیگه🤣 الان اگه از کسی خوششون بیاد میرن پیج اینستا شو پیدا می‌کنن ...

اخه پیج طرفو چجوری پیدا میکنن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خب چجوری قبول میکنی ک طرف نگه بابا این دیگ چقد هوله سریع اومد من بلد نیستم این چیزا رو همش سرم تو لا ...

چیزی نگو فقط بگو آقای محترم لطفا مزاحم نشید یا کلا حرف نزن بعد سرتو بنداز پایین راه خونتو برو اگه اومد دنبالت خونتونو شناخت خودش سیریش میشه یا خانوادشو می‌فرسته 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

[QUOTE=327229684]با احازه اسی با یکی تو رابطم قراره پس فردا ببینمش ی شهره دیگش ۴ساعت بیشتر راهه بعد ۲۳ روز پیش تولدش ...[/QUOTEبا اجازه اسیییی جاننن..

خوب ببین در مورد تولد که خوب کافه برین مثلا خودت حساب کن یا کیک براش بگیر و یه کادو در حدی که می خوای هزینه کنی... حرفایی که هم که تو دلت هست رو تایمی حالش خوبه و خسته نیست و تو دعوا نبودین با زبون خوب و آرامش عنوان کن.. الان من خیلی چیزا بود که باید اون موقع اوایل میگفتم ولی الان میبینم اشتباه کردم نگفتم و دیگه جاش نیست بخوام بگم

[QUOTE=327229684]با احازه اسی با یکی تو رابطم قراره پس فردا ببینمش ی شهره دیگش ۴ساعت بیشتر راهه بعد ...

اها مرسی عزیزم خوشبخت بشین 

سعی میکنم حرفامو بزنم چون معلوم نیست باز چ زمانی ببینمش 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂