2777
2789

اخه اربس مشاور عوض کردم دیگه از یه مشاور بهتر بلدم کافه فقط چیزایی که بلدمو اجرا کنم

اما الان یازدهمم میترسم دیگه مشاور نگیرم بعد دوازدهم بمونم توش و لازمم باشه

بنظرتون طرز فکرم اشتباهه و بعدش نمیتونم کنکور قبول شم؟اخه من هرچی مشاور میگیرم یکی ازاون یکی سطح پایین تر ازاب درمیاد و من بهترازاونا بلدم اصول برنامخ ریزیو 

اگه طرز فکرم غلطه لطفا راهنمایی کنید و مشاور معرفی کنید چون من اصلا تاحالا ازهرچی مشاور گرفتم یچیزیشون میلنگید یا پیگیریشون یا برنامشون ازاون ویژگی های خوبشون یادگرفتم اصول رو

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا مشاور نداشتم ب نظرم پول اضافیه

اره دقیقا ولی انگار وسواس دارم که باید حتما داشته باشم اونوقت داشتنش هم بیشتر منو میریزه بهم اصلا هرکدومشون یه عیبایی دارن

الان اوضاع درسیت اوکیه ؟

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

خودت بخون

ولی نصیحتم اینه که حتما تو تابستون دهم یازدهم رو ببند که تو طول سال اصلا وقت نمیشه

تابستون نمیخواد آزمون شرکت کنی از آزمون ۲۰مهر شرکت کن

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

اگه برنامه ریزی بلدی بیا تاپیک منو بخون و بهم و چیکار کنم 🥲

بلدم اما خب شما میگی نخوندم و چارت فقط درس خوندنه بلاخره بهتر از هیچه تو بخون ضرررکه نمیکنی لااقل پایت قوی میشه اگه هم نیاوردی تلاشتو کن برا سال بعد

خودت بخون ولی نصیحتم اینه که حتما تو تابستون دهم یازدهم رو ببند که تو طول سال اصلا وقت نمیشه تابست ...

امسال چندتا گاج دادم دیگه بقیع پولشو ندادم و نرفتم الان نمیدونم دیگه نرم ؟بزارم تابستون برم

اره دقیقا ولی انگار وسواس دارم که باید حتما داشته باشم اونوقت داشتنش هم بیشتر منو میریزه بهم اصلا هر ...

اوضاع درسیم خوبه ولی اوضاع روحیم خرابه 

هر کاری حالتو خوب میکنه انجام بده 

اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن 
چ رشته ای هستی اسی

تجربی

بلدم اما خب شما میگی نخوندم و چارت فقط درس خوندنه بلاخره بهتر از هیچه تو بخون ضرررکه نمیکنی لااقل پا ...

مشکل اینه که من سال بعد دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم😔

چیکار کنم به نظرت خیلی دیره 

هیچ رشته ی خوبی قبول نمیشم؟

امسال چندتا گاج دادم دیگه بقیع پولشو ندادم و نرفتم الان نمیدونم دیگه نرم ؟بزارم تابستون برم

الانم نرفتی نرفتی ولی حتما بشین یازدهمو با مدرسه پیش برو تست بزن امتحاناتونم که نهاییه گویا

نه تابستون اصلا آزمون شرکت نکن برنامش خیلی یجوریه بهم ور میکنی بد تر درسها رو

از آزمون بعدی تعیین سطح رو شرکت کن در طول سال

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

مشکل اینه که من سال بعد دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم😔 چیکار کنم به نظرت خیلی دیره  هیچ رشته ...

تواینستا اکثر پیجارو دنبال میکنم همشون مانور گیدن رواینکه میشه رتبه عالی بیاری اما باید پیش نیازارو بخونی و مباحث مهم و...

میشه فقط کافیه بخونی مشکلت نخوندنه مثل من 

من همچی بلدم اما اجرانمیکنم مشکلم نخوندنه توهم همین وگرنه بخونی غوغا میکنی دیروز فقط یکم زبان خوندم امروز کامل ب دبیر جواب دادم تشویقم کرد حالم خوب شد امیدوار شدم انگیزه گرفتم بکوب بخونم اخه نهایی دارم