2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت با یکی دیگه

4997 بازدید | 76 پست

سلام، واقعا متاسفم برای خودم که به این روز افتادم، آنقدر حالم خرابه که نمیدونم باید چیکار کنم، 

با یه دختر که همکلاسی دانشگاه بود دوست شدم حدود یکسال، بعد این قبلن یه ضربه عاطفی خورده بود، موندم کنارش تا حالش عوض شه، هر چی جلوتر میرفتیم بیشتر بهش توجه میکردم، محبت میکردم تا اون اعتمادی که از دست داده رو دوباره بدست بیاره، بعد یه مدت همش میگفت تو خیلی از من بهتری و لیاقت تو رو ندارم و ... من فک میکردم واقعی میگه ، منم گفتم تو همینجوری برای من کافی ای، بعد دوباره قاطی می‌کرد بعد یه مدت و می‌گفت همه چی تموم، دوباره نازمو میکشیدم، دوباره بعد از چند ماه پیام میداد یا باید تو تهران خونه بگیری در آینده یا تمام، تا بالاخره به یه بهونه تنهام گذاشت، کلی باهام خاطره ساخت، قلبم رو مال خودش کرد ، تا مغز استخون وابسته کر. الان من موندم و کلی خاطرات ، کلی حس از دست رفته،

یه ادم ترسو که از همه میترسه و بی اعتماد شده. 

حدودا ۷ ماهه که رفته 

اگه میتونید کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته😥

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دارم فکر میکنم این اتفاق اگه واسه یه دختر افتاده بود چی جوابشو میدادم.

هنگ کردم

مجبوری یاد بگیری فراموشش کنی. آدمی که به یه دلیل رهات کنه هیچوقت خوشبختی واست نمیاره.

بزرگ شو!

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

هر  وقت هر کی بهتون گفت من لیاقت تورو‌ ندارم تو خیلی از مندبهتری شک نکنید پای نفر سوم وسطه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بی لیاقت بوده،،تا زخم خودش خوب شد تو رو زخمی کرد

اتفاقا یکی از اشتباهات اسی همین بوده که رفته سراغ کسی که هنوز زخمیه.

همون مَثَل قدیمی که میگن خونه ی عشقتو نباید رو ویرانه ی یکی دیگه بنا کنی!

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
ببخشید هیچ جوره نمیتونم راهنماییتون کنم چون تا حالا پسری که عاشقم باشه ندیدم 

همیشه فک میکردم که این پسرا هستن که واقعا دنیا رو خراب کردن، تو کل زندگیم سعی کردم اگه روزی کسی رو خواستم مثل ملکه ها باهاش رفتار کنم تا هیچ موقع حس بدی بهش دست نده، ولی انگار همیشه آدمای ساده و مهربون آسیب میبینن

اتفاقا یکی از اشتباهات اسی همین بوده که رفته سراغ کسی که هنوز زخمیه. همون مَثَل قدیمی که میگن خونه ...

میدونه چیه، اینکه من نمیدونستم این آدم زخمیه، رفتیم جلو دیدم این دختر افسردس، اصلا نمیخندید، بهش ابراز علاقه میکردم میگفت من نمیتونم اعتماد کنم، خودم فهمیدم شاید زندگی با یه ادم افسرده سخت باشه ولی دلم نمی اومد به دختری که زخمیه و ابراز علاقه کردم بگم نمیخوامت، احساس مسولیت میکردم از اینکه بهش گفته بودم ازت خوشم اومده ، کنارش موندم تا حالش خوب شد، ولی انگار تا زمانی منو میخواست که دور و برش شلوغ نبود، 

هر  وقت هر کی بهتون گفت من لیاقت تورو‌ ندارم تو خیلی از مندبهتری شک نکنید پای نفر سوم وسطه

باورتون نمیشه یه جوری ابراز علاقه میکرد، یه جوری قوربون صدقم میرفت که با خودم میگفتم چیکار کردم که این آنقدر وابسته شده، به حدی میگفت کنارتم که از جونم بیشتر براش مایه گذاشتم، تمام عشق و احساسم رو بهش دادم، هنوزم باورم نمیشه

دارم فکر میکنم این اتفاق اگه واسه یه دختر افتاده بود چی جوابشو میدادم. هنگ کردم مجبوری یاد بگیر ...

۲۶ سالمه، تو کل این مدت تو چشم هیچ دختری نگاه نکردم،همش با خودم میگفتم آنقدر صبر میکنم تا بالاخره پیداش کنم، کل زندگیم رو قرار بود روی یک نفر سرمایه گزاری کنم، حتی اگه آدم خوبی هم نباشه کنارش میمونم، همون اول بهش گفتم من یکنفر رو میخوام، یکنفر که تو همه حال کنارم باشه، اما حرف و احساسم رو به بازی گرفت، 

اخرشم گفت دو سه ماه بگذره یادت میره ، من موندم اشکام، 

همیشه فک میکردم که این پسرا هستن که واقعا دنیا رو خراب کردن، تو کل زندگیم سعی کردم اگه روزی کسی رو خ ...

آخییی چه بی شعور بوده که بازیت داده وولت کرده حداقل یه دلیل محکم‌تری داشت بازم یه چیز