2777
2789

سلام خانم های گل.

لطفاً مارک لوازم آرایشی که خودتون استفاده کردین و راضی بودین رو معرفی کنید.

ریمل

خط چشم

کرم پودر

رژلب جامد 

تینت لب

آبرسان

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرسان بارین ریمل اسنس صورتی یا کالیستا بنفش. بل که دیگه عااااالی هست ولی گرونه کرم پودر هم گاب ...

ممنونم گلم.

در مورد کرم پودر اطلاعات بیشتری نداری؟ 

بافتش سبکه؟ 

پوشش دهی

مخملی هس یا مات

ممنونم گلم. در مورد کرم پودر اطلاعات بیشتری نداری؟  بافتش سبکه؟  پوشش دهی مخملی هس یا ...

خودم گابرینی استفاده میکنم همیشه چه بیرون رفتن و دانشگاه باشه چه عروسی ماندگاریش خیلی خوبه بافتش سبکه پوشش دهیش هم خوبه من شماره 1 میزنم اگه پوستت خشکه باید زیرش پرایمر و آبرسان بزنی حتما

خودم گابرینی استفاده میکنم همیشه چه بیرون رفتن و دانشگاه باشه چه عروسی ماندگاریش خیلی خوبه بافتش سبک ...

پوستم چربه.جای جوش دارم

بار اولیه می‌خوام لوازم آرایشی درست حسابی بگیرم.

زیاد آرایش نمیکنم.

یه مارک درست حسابی می‌خوام قیمتش مشکلی نیست البته خیلی حرفه ای و گرون هم نمی‌خوام باشه.

سلام عزیزم خوبی  یه تاپیک ازتون دیدم در مورد قالی بافی ،منم شیرازم  خواستم بپرسم شما به ...

سلام ،رفتم کلاس

یه تابلو فرش ابریشم بافتم

الان هم دارم یه قالی شش متری میبافم

سلام عزیزم خوبی  یه تاپیک ازتون دیدم در مورد قالی بافی ،منم شیرازم  خواستم بپرسم شما به ...

farsh___dornika

اینو تو اینستا سرچ کن

آدرسش بلوار فرصت شیرازی ،خیابون رضوی هست.

رو به رو درمانگاه رضوی پایگاه احمدبن موسی