2777
2789
عنوان

سرفه های خیلی خیلی شدید کمک

4784 بازدید | 29 پست

سلام خواهش میکنم اگر کسی چیزی میدونه کمکم کنه ممنونم از راهنماییتون

دخترم 6سالشه چند روز تب داشت  جمعه سرفه شروع شددیروز بردم دکتر اطفال 3تا اسپری داد گفت الرژی که من خودم سفیکسیم بهش میدادم دکتر گفت چرک خشکن نده فقط اسپری  رو استفاده کن سرفه هاش خیلی خیلی وحشتناک بودن امروز صبح سرفه اش 20دقیقه طول کشید صورتش سیاه شد لباش کبود فقط میزدم سرم اسپری سالبوتامون رو چندین پاف زدم تا قط شد 

ب نظرتون الرژی یا اسم یا که سرما خوردگی 

قبلا هم موقع سرما خوردگی فقط سرفه هاش وحشتناک بود

ویروس جدید همینه پسر من یکماهه سرفه میکنه البته الان بهتر شده اصلا چرک خشک‌کن نده همین اسپری ها را سر ساعت و قشنگ بزنی سرفه هاش خوب میشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین درمان همون اسپری هست و قرص مونته لوکاست 5بده چون بچه است حتما 5باشه ها 10نده.اسپری رو هم هر سه ساعت دو پاف بزن.آب روی آتیشه.پسر من هفته قبل اینطوری بود اینارو دادم بهتر شد.قرص جویدنیه هر شب بده تا 5شب

شربت دکسترومتورفان. استامینیفونشم هست.هر۸ساعت 

بچت هم حتما پیش ی دکتر کاربلد اسم و الرژی ببر ...نذار این چرک ها تو ریه ش بمونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دکترببر

به قفسه سینه ش پماد اکالیپتوس بمال..

دسمال گرم بذار روی سینه ش..

هوای توخونه بایدهوا مرطوب باشه..

بهش نوشیدنی ولرم بده ..چیزای تندو چرب نده..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

منم از بچگی همیشه زمستونا سرفه میکنم قبلا بیشتر بود چون بیرون زیاد میرفتم برا بازی ولی الان ک بزرگتر شدم کمتر شده ولی ب محض اینکه سرما بخورم میریزه ب گلوم و سرفه شرو میشه. در کنار دارو باید مراقبتم بکنید مثلاغذای  سرخ کردنی فلفلی نباید بخوره شوری و ترشی. هرشب شیر داغ بده بخوره یا هسته به رو بخیسون لعابشو بخوره اینا خوبن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اگر راه میرن تنگ نفس میشن یا در دو ورزش تنگی نفس دارن دچار اسم هستن و اسم تو سرماخوردگی تشدید میشه برای سرفه هم دارو هارو بده خوب میشه مال ویروسه

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )
اگر راه میرن تنگ نفس میشن یا در دو ورزش تنگی نفس دارن دچار اسم هستن و اسم تو سرماخوردگی تشدید میشه ب ...

ممنونم از شما روزهای دیگه سرفه نداره فقط وفتی سرما میخوره اسم اینجوریه یعنی

ویروس خیلی بدیه دخترمنم چندشبه ازبس سرفه میکنه تا صب نمیتون بخاب دیگ نمیدونم چیکار کنم 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته