2777
2789
عنوان

خون ...میشه بیاید

141 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ظهرتون بخیر..

لطفااگر تجربه ای دارین کمکم کنید خیلی نگران و مضطربم...

صبح از خواب بیدارشدم روی بالشم..دستم و وگوشه صورتم خونی بود..انگار که از دهنم اومده باشه ..رودستمم یه لخته خون بود(ببخشید که واضح میگم)

بنظرتون از چیه..عصر قراره برم دکتر..اماخیلی استرس دارم..دستو دلم به هیچ کاری نمیره 

تروخدا اگه تجربه ای دارید کمی اروم کنید منو🥲

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهرتم پرسیدی؟؟

اره .پرسیدم..اما.رو بالش خودمه روصورتم خشک شده بود..رفتم جلو اینه دیدم خونه از گوش و بینیمم نبود

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

حتما لثه ت التهاب داشته .یا عفونت داشته خون اومده

لثم که مشکل داره ولی اخه ذره ای اثرخون یا التهاب نداشتم رو لثم..

بنظرت ازمعده یاریه نیست