2777
2789
عنوان

ایکاش به دنیا نمیومدم😪

179 بازدید | 12 پست

از شراطم بدم میاد...از طرز فکر خوانوادم بدم میاد...از آدمای محل زندگیم بدم میاد...

من ۱۸_۱۹ سالمه

پارسال درسم تموم شد...نرفتم دانشگاه...به همه گفتم دارم برای کنکور میخونم..ولی نمیخونم...حوصلشو ندارم...دوست دارم برم دانشگاه ولی فعلا حسش نیست...دوست دارم بزارم سال دیگه یا دیگش...خوانوادمم پول نمیدن برم کتاب تست بخرم بخاطر همینم نمیخونم...وضع مالیمون بد نیست ولی بابام به سختی برای من پول خرج میکنه فقط منننن میترسم دانشگاهم قبول شم چون تو روستام پول رفت و آمدو خوابگاه دانشگاه  هم نتونم ازش بگیرم...تازه برای درسامم که مجازی بود  تو ۱۵ سالگی گوشواره هامو فروختم گوشی گرفتم😔چادریم برای محرمم هم که چادرم کهنه شده بود رفتم فقط ۵۰۰ هزار تومن داد برای چادرم از اونجایی که هیچ ارزونی بی دلیل نیست همین چادرم رنگش رفته چون جنسش خوب نبود میخوام چادر بگیرم میترسم بهش بگم بخره میگه مگه اوندفعه نخریدی ... برای عید هم رفتم خرید با کارتش(خودم کارت ندارم )کل خریدام شد ۹۰۰ هزار تومن اومدم خونه اینقدر عصابش خورد بود دعوام کرد تا یه هفته باهام حرف نمیزد...چون تو منطقه ما سن ازدواج پایینه الان همسنام اکثرا ازدواج کردن...من اصلا ازدواجو تو این سن دوست ندارم الانم خواستگاری میاد که خوشم نمیاد رد میکنم مادر پدرم خیلی بدشون میادو رفتارشون باهام بددمیشه...اینقدر هم حرفای در و همسایه و فامیل روشون تاثیر میزاره...که سنش بره بالا دیگه کسی نمیاد و این حرفا...بعدش اصلا بخوامم ازدواج کنم خواستگار خوب نداشتم...نه از نظر عقاید یکی بودیم نه از نظر شرایط شغلی طرف اوکی بود(پول معیار اصلیم نیست کار کردن طرف برام مهمه)یکیم میاد اینقد هولن از من نظر نمیپرسن میرن ببینن خواهر برادراشون چی میگن...درحالی که اتفاقایی که میوفته یا سر ازدواج بچه هاشون فقط سر عقد مادر پدر من متوجه میشن...دوست دارم بمونم خونه فعلا یکی دوسال بعد برای دانشگاه بخونم...از خدامه تو این مدت خواستگار نیاد واقعا عذاب میکشم...اصلا اسمش میاد میخوام گریه کنم...درضمن پدرم برای خواهر برادرم دست و دلبازه...منو بزور نگه داشتن...منم میگم خیلی خب اینجا بهم خوش نمیگذره و خیلی آدم پر خرجی نیستم بخوام ازدواج کنم دوست دارم ازدواجی بکنم که مجبور نشم دوباره برگردم...

یه مسئله دیگه هم هست تو پیام بعدیم میگم🙂

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بابام اخلاقش مضخرفه فحاشی میکنه پشت کنکور موندم که رشته خوبی قبول شم ولی با این وضعی که بابام در میاره نمی دونم میشه یا نه

امیدمو از دست دادم

کاش خدا دستمو میگرفت ولی انگار صدامو نمیشنوه 

یکی از اقوام خیلی دورمون تو روستا عقد کرده بعد این دختره بیچاره داره طلاق میگیره...اونجوری که تو روستا پیچیده از ظاهر و هیکل دختره ایراد گرفتن حالا نمیگم چیا گفتن...بعد من اعتقادم اینه که اینا همش بهونست ...والا پسره هم آدم به درد بخوری نیست...نه شغل درست حسابی نه خوانواده بافرهنگی اگه فرهنگ داشتن اینجوری آبروی دختره رو نمیبردن 

(من دوساله دندونم عفونت داره دارم میگم ببرنم دندون پزشکی نبردنم بخاطر همین که یه طرفی غذا خوردم دوطرف صورتم یاهم متفاوقتن یکیش پر تر از اون یکیه البته زیادم مشخص نیست)بعد این اتفاق حساس شدن خونوادم بابام دیروز گفت زودتر وقت بگیر ببریمت...منم خیلی بهم برخورد بخاطر خودم نمیبرنم میترسه اگه ازدواج کردم پس بفرستنم...انگار دختر کالاست که همچیش باید دقیق و میزون باشه...کسی که دوستش داشته باشه با جوش صورت و غبغب و چاقی و لاغری و بلندی و کوتاهی دوستش داره...

اینجاست که شاعر میگه: ای فلک گر من نمیزادی اجاقت کور بود؟! من که خود راضی به این خلقت نبودم زور بو ...

حالا پدر مادر من بعد ازدواجشون چهارسال بچه میخواستن و بعد ۴ سال خدا منو بهشون داد...

ولی خب من به خدا امید دارم خیلی🙃...

آدمی به امید زندست...

یکی از اقوام خیلی دورمون تو روستا عقد کرده بعد این دختره بیچاره داره طلاق میگیره...اونجوری که تو روس ...

خب عزیزدلم

من حرفاتو خوندم

خانواده تو درست بشو نیستن

الکی وقت و انرژی نذار

عوضش درس بخون ی رشته ی عالی قبول شو و برو دنبال زندگیت

رشتت چیه؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب عزیزدلم من حرفاتو خوندم خانواده تو درست بشو نیستن الکی وقت و انرژی نذار عوضش درس بخون ی رشته ...

من دیپلم انسانی دارم...درس خوندنو دانشگاه رفتنو دوست دارم...ولی فکر نمیکنم امسال کنکور قبول شم...بعد خواستگارای نه چندان مناسب مخصوصا سن بالا دارم..۳۲_۳۳ سال که خونواده میگن اشکال نداره پسره خوبه و فلان...بعضی وقتا شده طرف همین سن بوده کلی دختر بازو هیز بوده بهشون‌میگم‌ میگن عب نداره برای قبل بوده...خب اونی‌که چشاش عادت کنه بعد ازدواجم‌چشاش میچرخه...تا الانیم که مجردم کلی دیوونه بازی درآووردم که موندم😂

من دیپلم انسانی دارم...درس خوندنو دانشگاه رفتنو دوست دارم...ولی فکر نمیکنم امسال کنکور قبول شم...بعد ...

آفرین خیلی دخترا با شرایط تو بخاطر فرار ممکنه قبول کنن

ولی درستو بخون برو وکالت یا فرهنگیان

بقیه بدرد نمیخوره

اگرم میتونی تغییر بده ب تجربی

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅