2777
2789

قضیه از این قراره که ما چند روز پیش بحثمون شد سر ی چیز بیخود و الکی همدیگه رو کتک زدیم البته من بیشتر زدم چون زورم از این اومده بود که سر ی چیز بیخود دعوا راه انداخته بود ( کتکایی که من زدم یک هزارم کتکای اونم نمیشه ) دیدم زورم بهش نمی‌رسه و کوتاه نمیاد منم رفتم ی لگد زدم به ماشینش ( یکم رفته تووو اون قسمتی که من لگد زدم ) اما اون روز متوجه نشد 

و همون روز شبش با هم خوب شده بودیم مثبت اون داشت گریه میکرد تو اتاق منم رفتم صداش زدم گفتم بیا چایی درست کردم و غذا سفارش دادم بخوریم ( واسه خودم چایی درست کردم و غذا سفارش دادم اما دلم نیومد و از گلوم پایین نرفت رفتم صدا زدمش ) همون شب با هم خوب بودیم و همچنان روزای بعدشم خوب بودیم تا دیروز که ماشینشُ دید به خاطر اون لگن به من گفت برو خونه بابات نمی‌خوام ببینمت منم ازش معذرت خواهی کردم چون میدونستم که چقد رو ماشینش حساسه 

با اینکه کلی ازش عذر خواهی کردم اما قبول نکرد و براش اهمیتی نداشت و گفت برو نمی‌خوام ببینمت و اینچیزا 

منم بهش گفتم دیگه باهات حرف نمی‌زنم اونم لایک نشون داد و از خدا خواسته شد که من باهاش حرف نزنم 

الانم دیدم پروفایلشو که من گرفته بودم ازش پاک کرده منم حرصم اومد رفتم بقیه پروفایلاشم پاک کردم چون به تلگرامش دسترسی دارم 

به نظرتون کار اشتباهی کردم ؟! 

بهش پیام بدم بگم نیا خونه یا نه ؟! 

بنظرم راجب این چیزا بامشاور مشورت کن

چون موقعیت حساسیه هر حرکتی بزنی ممکنه وضع رابطتون خراب تر شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم ی روزی ب بلوغ عقلی برسید،واقعا دارم میگم ،ن از جهت شوخی و مسخره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خیلی رفتارت عجیبه. 

حتما برو پیش مشاوره. 

ادمی که یکساله عروسی کرده پاشه شوهرشو کتک بزنه،  شوهره هم انگار نه انگار.... نیاز به مشاوره دارید جفت تون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قهر و دعواتون ب کنار، خودش کلی ایراد بچگانه داشت

ولی اینکه بگید خونه نیا!! اولا تو این زندگی خونه جای زندگی هر دوی شماست و هر دو حق زندگی دارید اونجا

ثانیا ، خونه نیومدن یعنی براش عادی سازی کنید ک هر وقت دعوا شد بزنه بیرون و نیاد و ممکنه هر جایی بره!

روانشناسا میگن حتی جای خواب رو عوض نکنید شما میگید بیرونش کنم بگم نیا؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حس کردم جفتتون خام و بی فکر عمل میکنید انگار دوتا بچه دبستانی دعواشون شده ،حتما مشاوره برید رو احترام متقابل و سکوت تمرین کنید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم اینو از منی که ۴۰سالمه گوش کن.تا همسرت چیزی میگه مقابله به مثل نکن همیشه مدیریت روانی خونه را دست بگیر گاهی سکوت کن گاهی ارومش کن.به جاش هم محکم باش.اخه لگد زدن به ماشین ؟ زود اتیشی میشی