2777
2789

من ک دوستم یاسوجی بود شیراز قبول شده بود

ی دوستمم اهوازی بود یاسوج قبول شده بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر ابجیایی من دوتاشون واسه یه شهر دیگه قبول شدن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

برای محل خدمت فقط میتونی استان خودت رو انتخاب کنی. ولی اینکه دانشگاه کجا باشه دست شما نیست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برای محل خدمت فقط میتونی استان خودت رو انتخاب کنی. ولی اینکه دانشگاه کجا باشه دست شما نیست

دانشگاه رو طبق رتبه ای ک میاری مشخص میشه

مثلن امسال دبیری زیست استان سیستان وبلوچستان شهر مشهد بود ولی محل خدمت خود استان میشه

سیستان و بلوچستان چون نرخ باروری بالایی داشت اکثر شهراش الویت بومی نداره 

دفترچه رو نگاه من ببین شهر مورد نظر توعم هست یا ن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نه نمیشه من خودم سیستان و بلوچستان زندگیدمیکنم میخایم خونمونو ببریم مشهد چند باری رفتم اداره گف فق ...

میشه بگید در حد چند درصد بزنم میتونم قبول شم سیستان چون میگن قبولیش راحت تره نسبت به شهر های دیگه و من نمیخوام فیزیک و ریاضی بزنم

اها یعنی میشه قبول شد ولی محل خدمت باید شهر خودت باشه

نه نمیشه قبول بشی من خودم امسال کنکور دادم و این رشته رو کامل در جریانم

فرهنگیان رشته ایه ک فق بومی گزینیه مخصوصن این استان ک محرومه

خود دانش اموزا ظرفیت رو پر میکنن

بچه های دختر ک تو بلوچستانن رو بیشتر خانواده ها فرهنگیان براشون میزنن ک هم اینده شغلی داره و هم اینکه دانشگاه پسر نداره اخه تعصبین زیاددد

میشه بگید در حد چند درصد بزنم میتونم قبول شم سیستان چون میگن قبولیش راحت تره نسبت به شهر های دیگه و ...

نمیتونی قبول شی

بومی گزینی مخصوصن سیستان ک دهستان زیاد داره همه ظرفیت رو میدن ب بچه های خود سیستان

من زاهدان زندگی میکنم با رتبه ۱٠ هزار تجربی محل خدمتم زابل نیفتاد

کلن این استان ی دانشگاه فرهنگیان داره ک تو شهر زاهدانه

محل خدمت میفته سیستان یا بلوچستان ولی اولیت با خود بچه هاشونه

ما ک زاهدانیم کمترین ظرفیت رو داریم یا شهر خودمون باید قبول شیم ک خیلی سخته

یا هم ک رتبمون از بچه های دیگ بیشتر باشه ک ما قبول شیم