2821
2789
عنوان

آزمون شهری لعنتی وابزززدخ۷

137 بازدید | 15 پست

امروز برای بار سوم آزمون شهری دادمو قبول نشدم  وعمیقا ناراحتم.......تا قبل آزمون همه چی خوبه وگل و بلبل.....ولی توی آزمون یهو یه چالش میشه ومن رد میشم😪😪😪😪😭😭😭احساس خنگی میکنم 

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

منم بار سوم قبول شدم با پارتی بازی

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز اولین بارم بود رد شدم ولی افسره خیلی خوش اخلاق بود هی میگفت ناراحت نباش اصلا اشکال نداره خی ...

دفعه اول که تا به خودت بیایی میبینی میگه برو پایین

یک ارام بخش بخور قبل اینکه بری امتحان

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

یک ارام بخش بخور قبل اینکه بری امتحان

چون تا حالا استفاده نکردم ترسیدم عوارض داشته باشه فک کنم دفعه بعد باید بخورم😑😑

دفعه اول که تا به خودت بیایی میبینی میگه برو پایین

اره واقعا نیمدونم چراسرامتحان ادم هول میشه درحالیکه قبلش همه چی اوکیه بمن گفت رانندگیت خوبه ولی سرپارک دوبل ردم کرد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

برو داروخونه و از دکتر داروخونه مشورت بگیر دوز پایین می ده

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

اره واقعا نیمدونم چراسرامتحان ادم هول میشه درحالیکه قبلش همه چی اوکیه بمن گفت رانندگیت خوبه ولی سرپا ...

منم همین‌پارک دوبل نکبت لططفووخرهلوا

خیلی محترمانه باهاش رفتار کن اونجا فقط حواست باشه به کارایی که ازت میخواد فقط و فقط

سری اول بهم گفت پارک دوبل یکی خراب شده تو درست کن....نتونستم....سری دوم پارک دوبل قبل از من  با فاصله یکمتری بیشتر داشت میخاستم سر ماشین صاف بشه که بعد بیام عقب وفاصله کمتر شه گفت چرا از ماشین زدی جلوتر برو پایین....سری سوم که امروزه توی سر بالایی گفت پارک دوبل بزن که ماشین ۴۰۵ برعکس پارک کرده بود نتونستم فاصله دقیق بزنم بیشتر از یه متر شد😭😭😭😭

چون تا حالا استفاده نکردم ترسیدم عوارض داشته باشه فک کنم دفعه بعد باید بخورم😑😑

من با یه ماشین خرااااااب امتحان دادم که نیم کلاچ که هیچی باید پاتو دیگه از رو کلاچ برمی داشتی تا راه میوفتاد دنده هاش که اصلا مرخص بود جا نمیرفت

مردم علاج در وطن است...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792