2777
2789
عنوان

اگه از الان بخونم برای کنکور اردیبهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 25 پست
ممنونم ازت بابت دلگرمیت چشم

شروع کن ی سری مبحثا رو خیلی راحت میتونی برسونی تا کنکور اردیبهشت 

درسای بیس و پایه رو بخون 

برنامه بریز قرار نیست یهو هیجانی 10 ساعت بخونی

روزی دو سه ساعت بخون هفته اول بعد کم کم زیاد کن ساعت مطالعه رو 

بیشتر سعی کن با تست درسا رو برسونی و مرور کنی حتی اگه تستارو اشتباه زدی پاسخنامه رو بخون اینجوری راحت تر میتونی درسا رو جمع کنی

ی سری درسا و فصلایی ک میدونی وقت گیرن و احتمال سوال اومدنشون تو کنکور کمه رو حذف کن ک استرس نگیری

فقط یچیز بهت میگم مدیونِ خودتی اگه نخونی و براش تلاش نکنی.. اگه تو صدتو بذاری و نشه بازم میگی تلاشمو کردم و نشد پس خدا بجای بهتر قراره از خجالتم در بیاد

من تاپیکتو خوندم ببین مدیووونیییی. :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یچیز بهت میگم مدیونِ خودتی اگه نخونی و براش تلاش نکنی.. اگه تو صدتو بذاری و نشه بازم میگی تلاشمو ...

واقعا هم تا الان مدیووون خودمم یعنی مغزم حق داره بهم اعتماد نکنه و هی بگه نمیشه امروز از عصر یا امشب شروع میکنم 

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

اگر بخوای به نتیجه فکر کنی نا امید بشی نه 

اگر تلاش کنی ارع

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
واقعا هم تا الان مدیووون خودمم یعنی مغزم حق داره بهم اعتماد نکنه و هی بگه نمیشه امروز از عصر یا امشب ...

اصلن این حرفا همش بهانست که مغزم میگه نمیشه و فلان

کشی که هدف داره نمیگه نمیشه میگه باید بشه.. اون روزی رو میبینم که تووو شدی افتخار خانوادت.. که مستقل شدی و دستت پیش هیچ کس دراز نیست :/

اصلن این حرفا همش بهانست که مغزم میگه نمیشه و فلان کشی که هدف داره نمیگه نمیشه میگه باید بشه.. اون ...

ممنون عزیزم😍😍چقدر مهربونی

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   
ممنون عزیزم😍😍چقدر مهربونی

من فقط واقعیت هارو میگم.. بنظرم کشش نده تا عصر یا شب 

حتی اگه برنامه ام نداری الان تو سایت نچرخ پاشد برو یه برنامه بنویس که از پسش بر بیای و یه شروع قوی و تمام:/

من فقط واقعیت هارو میگم.. بنظرم کشش نده تا عصر یا شب  حتی اگه برنامه ام نداری الان تو سایت نچر ...

وای حرفاتو ک میخونم دلم قنج میره برا اخرش

اخه الان خونمون نیستم عصر میرم خونمون😍

وای حرفاتو ک میخونم دلم قنج میره برا اخرش اخه الان خونمون نیستم عصر میرم خونمون😍

عزیزم.. قنج رفتنه رو نذاری برا یه روزا.. هر وقت خسته شدی.. کم آوردی عب نداره یکم استراحت کن اصن استراحت دو این دوران نیازه ولی کوتاش کن و زودتر برگرد به روال قبل.. یه حسی عجیب بهم میگه تو میتونی و خانم خودت میشی:/

عزیزم.. قنج رفتنه رو نذاری برا یه روزا.. هر وقت خسته شدی.. کم آوردی عب نداره یکم استراحت کن اصن استر ...

چشم عزیزم از تمام ادمایی ک اطرافم بودن تو امروز بیشترین کمک رو بهم کردن بله شروع میکنم امیدوارم یروزی تگت کنم و بگم تونستم