2777
2789
عنوان

دفع بقایای سقط جنین

13797 بازدید | 31 پست

خانوما کسی هست کمک کنه من هفته ی ۶ سقط داشتم کاما ساک اون دیواره ی رحم که افتاد دیدم بعدش هم یه تیکه گوشت افتاد دیگه بعد ۵ روز افتادم لکه بینی گرمی زیاد خوردم کاچی و قرص کمر هم خوردم رفتم دکتر سونو کرد گفت یه تیکه کوچیک بقایا مونده اندازه ۱۳ میلی و تیتر بتا دادم صفر نشده بود ۲۴۹ بود گفت با پریود بعدی دفع میشه نگران نشو و آنتی بیوتیک اینا هم برا ۶ روز داد استفاده کردم ، مامای خودم ک باهاش درارتباطم گفت تا پریود بعدی صبر کن خودش دفع میشه ، بعد یکی از بچه ها گفت برو طب اسلامی یه مشورتی کن خانومه گفت میتونیم دفعش کنیم گیاه ابهل داد گفت هر شب یک قاشق مربا خوری بخور خونریزی افتادی دیدی دفع شد دیگه نخور ، و برگ سنا و ابهل هم بجوشونم تو تشت بریزم بشینم توش و یه شستشوی رحم داد گفت بعد از دفع بقایا انجام بدم 

فقط میتونم بگم هرکاری میکنی بکن که کامل دفع بشه.زنداداش من دوبار سقط داشت توی دومی بقایا مونده بود گفتن خودش دفع میشه ولی نشد و جذب دیواره رحم شده..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقایا خیلی بده ها 

مثل بچه رشد می‌کنه 

من پارسال بقایا داشتم توی سونو‌گقت ۱۲ میلی صبر کن عادت ماهانه دفع بشه 

یک ماه طول نکشید اینقدر بلکه بینی خونریزی 

یهویی حس دفع شدید و یه تیکه گوشت خیلی بزرگ دفع شد اینقدر خونریزی کردم که حد نداشت خونه بودم مادرشوهرم یه پتو چند لا کرد گذاشت زیر پام‌ تا آمبولانس برسه این پتو پر از خون شد اخرم‌ با ماشین پدرشوهرم و برادرشوهرم‌ منو گذاشتن تو پتو بردن با ماشین تا یه مسیری که آمبولانس رسید یعنی بیهوش بودم دیگه .

بیمارستان رسیدیم بعد سونو‌گفتن کامل دفع نشده 

بستری شدم سه روز هر روز قرص سقط جنین میدادن زیر زبانی که دفع بشه .که نشد .گفتن کورتاژ که راضی نشدم 

مرخص کردن بعد یه هفته دقیقا درد زایمان گرفتم دقیقا مراحل زایمان رو طی کردم‌ تا اون تیکه خودش افتاد عین زایمان بود‌.سونو‌گرلفی می‌گفت بقایا کلی خون و عفونت جمع کرده دور خودش 

بقایا خیلی بده ها  مثل بچه رشد می‌کنه  من پارسال بقایا داشتم توی سونو‌گقت ۱۲ میلی صبر کن ...

زن داداش منم تقریبا اینجوری شده..الان ۱هفته هست بستری هستش.میگن جذب دیواره شده حتی با کوتاه هم دفع نمیشه.والان تو بخش شیمی درمانی با آمپول شیمی درمانی داره دفع میکنه..😭😭

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

زن داداش منم تقریبا اینجوری شده..الان ۱هفته هست بستری هستش.میگن جذب دیواره شده حتی با کوتاه هم دفع ن ...

انشالله خدا کمک کنه بهش .

من بچم شیر میخورد یک ساله بود که اینجوری شدم 

مادرشوهرم هم باید می‌رفت ییلاق .

من که اونجوری شدم بچم رو پشتش بست وسیله بار زدن رفتن ییلاق .سه روز بستری بودم بچم رو ندیدم .همه میگفتن بچه ت روزا بارزی میکرد خسته میشد میخوابید ولی شبا برای شیر‌ خیلی گریه میکرد .روز سوم دیگه مرخصم کردن چون با قرص دفع نشد منم کورتاژ راضی نشدم .دیگه گفتن برو‌خونه منتظر باش دفع بشه .۱۵روژ بعدش عین‌درد زایمان کشیدم تا دفع شد .

از کجا باید بفهمی که دفع نشده و جذب شده؟

سونو نشون میده..زن داداش من خونریزیش تموم نمیشد رفت سونو رنگی گفتن جذب دیواره شده

بقایا خیلی بده ها  مثل بچه رشد می‌کنه  من پارسال بقایا داشتم توی سونو‌گقت ۱۲ میلی صبر کن ...

برا شما گفته بود ۱۲ میلی مونده ؟ دکترا که بهم میگن صبر کن تا پریود بعدی و قرص پروپولیس بخورم ک عفونت نگیرم،  تیتر بتا هم ۲۴۹ بود صفر نشده بنظرت امشب داروهای طب اسلامی بهم داد دکترش استفاده کنم ؟ بهم گفت بخور دفع که شد یک شب دیگه هم بخور دیگه تمام 

شما یعنی لکه بینی و خونریزی نداشتی که گفتن بقایا داری ? بعد چند هفته بودین؟ 

سونو نشون میده..زن داداش من خونریزیش تموم نمیشد رفت سونو رنگی گفتن جذب دیواره شده

زن داداشتون چند هفته بود ؟ من خونریزی و لکه بینی ندارم کلا قطع شده 🥲 رفتم سونو دکتر گفت یه تیکه کوچیکه ۱۳ میلی با پریود دفع میشه و عدد بتا هم زیاد بالا نیست اینطوری بهم گفت چیکار کنم زن داداشتون هم بقایا کم مونده بود

شما یعنی لکه بینی و خونریزی نداشتی که گفتن بقایا داری ? بعد چند هفته بودین؟ 

۸هفته فکر کنم 

سونو‌رفتم‌گفت بقایا داری با پریودی دفع میشه که نشد هی بزرگتر شد مثل اینکه دوتا بودن هر کدوم جدا خون و عفونت دور خودش جمع می‌کرد افتضاح شد اصاا