2777
2789
عنوان

بوتاکس یانخ ابرو

269 بازدید | 14 پست

بچها.    بنظرتون می‌خوام دم ابروم بدم بالاتر بوتاکس خوبه یانخ ابرو بزنم  دوتاشم پیش دکترشما بودین کدومو میکردین یه خورده می‌خوام بره بالا چهرم بازترشه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه لیفت با نخ چقدره؟ ماندگاریش چقدره؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
هزینه لیفت با نخ چقدره؟ ماندگاریش چقدره؟

میگن ی سال. ۵ .۶ تومن

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بستگی داره چند سالت باشه و اصلا افتادگی داره یا فقط میخوای حالت شو عوض کنی

من دو سه سالی بوتاکس زدم که در دراز مدت خودش افتادگی میاره 

الانم تصمیم دارم برم جراحی شقیقه و پیشونی انجام بدم چون پلکم افتادگی پیدا کرده اما دکتر گفت از پلک نیست از پیشونیه

خلاصه باید بررسی بشی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

افتادگی نداری که ی کم میخوایی بالا بره بوتاکس بهتره  نخ درد داره ممکنه جای نخ بمونه  کلا ...

یه کوچولو دارم افتادگی ...چیبگم مرددم

بستگی داره چند سالت باشه و اصلا افتادگی داره یا فقط میخوای حالت شو عوض کنی من دو سه سالی بوتاکس زدم ...

اخ منم مشکلم همینه بخدا.   دکترخوب سراغ داری؟لیفت آندوسکوپ ابرو شنیدم جوابه منظور توهم همینه

اخ منم مشکلم همینه بخدا.   دکترخوب سراغ داری؟لیفت آندوسکوپ ابرو شنیدم جوابه منظور توهم همی ...

بعد دو سال تحقیق و تفحص  بالاخره یکی رو پیدا کردم(البته دکتر پوستمم ایشونو پیشنهاد داد گفت کار خوب میخوای باید پول خوب بدی و پیش دکتر متخصص بری)

دو بار تا حالا رفتم مطبش و از نزدیک کیس هارو دیدم  هممممممممه راضی بودن

پیجش برخلاف پزشک های دیگه که فقط عکس قبل و بعد میذارن اینجوریه که که فیلم میگیره میذاره

مثل معجزه ست 

دکتر میر

سرچ کن هم سایت شو می بینی هم پیج اینستاگرامشو

اینستاشو ببین نمخصوصا کیس یکی مونده به آخرشو 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بعد دو سال تحقیق و تفحص  بالاخره یکی رو پیدا کردم(البته دکتر پوستمم ایشونو پیشنهاد داد گفت کار ...

شما تهرانی فدات ؟بعدلیفت آندوسکوپ انجام میده ؟هزینه ش چقدره ؟خیرببینی سوالام زیادشد

بعد دو سال تحقیق و تفحص  بالاخره یکی رو پیدا کردم(البته دکتر پوستمم ایشونو پیشنهاد داد گفت کار ...

عزیزم میشه اسم کامل دکترمیر روبگی میزنم تو گوگل چندتامیرمیاد همزمان