2777
2789

عزیزانی دنبال شغل برای خودشون همسرشون یا....هستن بیاین ذکر ♥️یاجوادالائمه ادرکنی♥️رو هرکدوم به تعداددلخواه بخونیم درحق همدیگه دعاکنیم که زودتربه نتیجه برسیم  تو این تاپیک هرکی دوست داشت این ذکرو بخونه براهمه اونایی که منتظر یه شغل خوب هستن🙏 هرکی تونست بخونه واسه همه عزیزان متحاج... هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا از انلاین شاپ منم حمایت کنید توایتا کانال زدم به تازگی جنسا از تولیدی ارسال میشن  ولی فروشم کمه چون ممبرام کمه به شدت نیاز دارم به شغل با دوتا بچه اینجام نمیشه لینک بزارم توروخدا هرکی میخاد. توکانالم عضو بشه بهم بگه تا تو ایتا براش لینک بفرستم منم دعا میکنم برای همتون شمام دعاکنید برای من  

برای شغل ایاک النعبد و ایاک النستعین اهدنا الصراط المستقیم روزی ۳۰۰ مرتبه عالیه

دوستان برای کسی ذکر برای جذب عشق میخوام این دختر خانم میخواد با عشق ازدواج کنه شخص خاصی هم مد نظر نداره ولی عشق براش مهمه من چند تا دعا بهش یاد دادم دعای امام علی و اینا ولی ایشون یه ذکر کوتاه هم میخواد به جز صلوات و اینا که مخصوص این چیز باشه

من خودم به ذکر خیلی اعتقاد دارم هر ذکری امتحان کردم تغییرو حس کردم ولی برای عشق دیگه ذکر بلد نیستم میدونم یاودود برای زن و شوهرا خوبه میگن محبت رو زیاد میکنه ۱۰۰۱ مرتبه

همینو بهش معرفی کنم یا ذکر جدا برای پیدا کردن عشق هست؟

تورو خدا از انلاین شاپ منم حمایت کنید توایتا کانال زدم به تازگی جنسا از تولیدی ارسال میشن  ولی ...

انشالاموفق میشی گلم شمارتو بزار یاایدی تو عضوبشن هرکی خواست🙏