2777
2789

نه فقط قالبت باید مناسب میزان مواد باشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فقط قالبت باید مناسب میزان مواد باشه

اهان مرسی

بنظرتون ظرف کیک پزای برقی که قبلا بود گنجایش دوبسته رو داره؟

اگه ارتفاع ظرف خیلی زیادباشه مثلا توقابلمه بریزم تو پف کردن کیک تاثیرمیذاره؟

هدفمند زندگی کن بانو🌹
نه اما قالبت بزرگباشه که جای پف کردن داشته باشه ولی چرا پودر کیک میگیری؟؟کیک درست کردن که به صرف ...

اره حق باشماست

اخه تازه دست به کارشدم تولد دخترمه فرصت ازمون وخطا ندارم که دستورای دیکه رو امتحان کنم ولی پودر کیکو درست کردم خوب شده

هدفمند زندگی کن بانو🌹
اره حق باشماست اخه تازه دست به کارشدم تولد دخترمه فرصت ازمون وخطا ندارم که دستورای دیکه رو امتحان ک ...

اگه یه وقت خواستی درست کنی با دستور کیک اسفنجی آشپزخونه کوچیک من درست کن

فیلمش تو آپارات هست

عالی میشه

اهان مرسی بنظرتون ظرف کیک پزای برقی که قبلا بود گنجایش دوبسته رو داره؟ اگه ارتفاع ظرف خیلی زیادباش ...

بین باید وقتی مواد رو می ریزی اندازه ۱ انگشت بالاش خالی باشه 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم