2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب مادرشوهرم بد گفتم

344 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم نزدیکمون منم هفته ای یبار دوبار میرم

حالا مادرشوهرمم بارها گفتم خودتون بیایین خونه ما 

دیشب دعوا راه انداخت شما ما رو دعوت نمی کنید نمیگین بیایین شام

منم گفتم من مامانم دعوت نمی کنم دیگه نزدیک هر وقت دلت خواست بیا شام ناها

خونه پسرت  هر وقت دوست داری بیا

به خدا من اهل زنگ زدن نیستم وقتی خودم همینطوری میام شما هم بیاین

و بد جوری دعوا شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا دعوت نمیکنی ؟هیچوقت ؟حالا اگه خواستی ازشون نخوری خوب بود ولی با لحن ملایم نه که اخرش دعوا بشه در اخر کار خوبی نمیکنی دعوت نمیکنی چه اونا چه خانوادت رو سالی دو سه بار حداقل دعوت کن اتفاقا بخوای بگی بیاین خودتون و هر وقت خواستن بیان که بدتره مال من راه دوره نمیدونی چقدر سختمه یهو فردا مهمونی دعوتم از دو هفته قبل دعوت شدم یکیشون تو جاده ست سلام من دارم کار اداری دارم فردا اگه دعوتی باشه خیلی بهتره

شما هفته ای یکبار بیشتر نرو ترجیحا چون مادرشوهرا میبینن هی بپزن بذارن زورشون میاد 

کلا دعوت نمیکنی ؟هیچوقت ؟حالا اگه خواستی ازشون نخوری خوب بود ولی با لحن ملایم نه که اخرش دعوا بشه در ...

مثلا تولد ماه رمصون میگم ولی خوب چی میشه مثلا عصری زنگ بزن میایم خونتون

ما اونجوری نستیم خیلی تشریفات درست کنیم ساده همون غدا میپزه هم من

خیلی دوست دارم یکی به میل خودش بیاد

ماهم بدون دعوت میریم‌خونه مادرشوهرم اما واسه شام خودمون‌دعوتشون مبکنیم اینطوری نیست خودشون بیان

اخه مادرشوهرم ی دونه پسر داره منم دوست داشتم خودش بیاد ی بار من میرم ی بارم اون بیاد

مثلا تولد ماه رمصون میگم ولی خوب چی میشه مثلا عصری زنگ بزن میایم خونتون ما اونجوری نستیم خیلی تشریف ...

خوب یه بار حالا دعوت کن و وقتی دعوت کردی بعدش حرف شد بگو خیلی خوشحال میشم یه‌وقتا نشستید تنها تو خونه پاشید بیاید اونجا یه چیزی هست دور هم بخوریم 

ولی من جات بودم خودم دعوت کردن رو ترجیح میدادم فکر کن خونه خالت دعوتی یهو بیان پشت در

اخه مادرشوهرم ی دونه پسر داره منم دوست داشتم خودش بیاد ی بار من میرم ی بارم اون بیاد

میدونم عزیزم.اما اونا سیستمشون فرق میکنه.مثلا من‌اگه مادرشوهر خودش بیاد زیاد دوست ندارم.چون بچه کوچیک دارم خونه به هم ریخته میشه.

شما هم‌همونطور که‌اونا‌ابن‌تشریفات رو دوست دارن رفتار کن.

میدونم عزیزم.اما اونا سیستمشون فرق میکنه.مثلا من‌اگه مادرشوهر خودش بیاد زیاد دوست ندارم.چون بچه کوچی ...

اخه همش انتظار از من دارن ی بار نمیگن مثلاما زنگ بزنم ما هم دعوت کنی