2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب مادرشوهرم بد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 19 پست
خب زنگ بزنین فلانی خونی میایم خونتون ما اینجوری میریم

شما کوچکتری اینجوری میری خونه مادرشوهر و خودت خودتو دعوت میکنی 

الان مادر شوهرا فکر میکنن اگه بریم بی موقع باشه اگه خودش واقعا دلش نخواد بهمون کم محلی شه چی کلا یه کم زمونه فرق کرده تو که نمیتونی اونارو عوض کنی 

شاید مادرشوهرت دوست نداره شما هم بدون دعوت بری خونه شون و وقتی میگه بیایید منظورش یک سر زدن عادی باشه . از این به بعد برای شام و ناهار نرو خونشون و بگو تا دعوت نکنید نمیام و شما با ما راحت نیستید و خودت هم ماهی یک بار رسمی دعوت کن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا تولد ماه رمصون میگم ولی خوب چی میشه مثلا عصری زنگ بزن میایم خونتون ما اونجوری نستیم خیلی تشریف ...

وای دقیقا مثل خانواده شوهر من اصلااااااااا پاشونو خونه ما نمیزارن. هی توقع دارن شما باید بیاین

یعنی الان دو ساله نیومدن.بابا مثلا بزرگتری اصلا شاید ما دعوامون شده یه سرربیا ببین ما زنده ایم ما مرده ایم

اونوقت اگه دو هفته ما نریم چنان از ما طلبکارن ک چرا نمیاین خونه ما

وای دقیقا مثل خانواده شوهر من اصلااااااااا پاشونو خونه ما نمیزارن. هی توقع دارن شما باید بیاین یعنی ...

اره واقعا پدرو مادر خونه ادم نیان پس کی بیاد نمی دونم شاید طرز فکر من درست نیست

ولی دوست دارم یکی با میل خودش بیاد

اره واقعا پدرو مادر خونه ادم نیان پس کی بیاد نمی دونم شاید طرز فکر من درست نیست ولی دوست دارم یکی ب ...

حالا من دعوتشون میکردم قبلا میگفتن تو کوچیکتری حق نداری به ما بگی کجا بریم یا نریم😯😯😯😯😯 منم دیگه دعوت نکردم اونا هم دیگه نیومدن😂😂😂😂 الان دو سه ساله