2777
2789

من نمی‌دونم هر چقدر فکر می‌کنم هیچ خاطره جذابی از دوره دبیرستان و راهنماییم اصلاً تو ذهنم نمیاد یعنی هیچ وقت انگار چیز خیلی جذابی برام نبود البته دوستای خیلی خوبی هم نداشتم حقیقتاً ولی دوران دانشگاهم برام خیلی جذاب بود خیلی چیزای خوبی رو تجربه کردم و خوشبختانه خیلی دوستای خوبی پیدا کردم که الان که ۶ ساله دانشگام تموم شده از دوره کاردانی خداحافظی کردم اما هنوزم باهاشون در ارتباطم حتی خانوادگی رفت و آمد داریم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوم راهنمایی بودم ، زنگ تربیت بدنی بود بعد یکی از همکلاسیام اون زمان کلاس کاراته و ووشو اینا میرفت، اومد خودی نشون بده(چاقم بود😂) یه پُشتک ستاره ای زد شلوارش قیژژژژژژ تا دررفت کلا ۱۰ سانت از ناحیه خِشتک پاره شد😂

راهنمایی که بودم، هر روز برگشتنی از مدرسه یه دختره بی دلیل منو دوستمو میزد خیلی ازمون کوچیکتر بود اما میزدمون، یه روزم جفتمونو پرت کرد تو رودخونه، خداروشکر کناره های رودخونه لجنزار بود غرق نشدیم، فرداش مامانم اومد در خونشون قد و قیافه ی دختره رو دید دلش میخواست خودش منو پرت کنه تو رودخونه😆

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
از کی

از همه 

چرا همه پولدار کچل 

چرا خدا پول میده به اسکلا 

چرا چرا چرا ؟

چرا کسانی که با استعداد استعداد شون نابود میشه 

چرا  یکی خیلی درسش خوبه ولی تنبله 

چرا هر روز خدا خوابم میاد 

و خیلی چیزهای دیگه 

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا