2777
2789
عنوان

سلام مامانا میشه بیاین کمک😔😔😔

189 بازدید | 39 پست

دخترم دوسالونیمشه شیرخشکی بودتادوسال رفلاکس داشت تابدوبدومیکردبالامیاورد.ازدوسالگیش شیرخشک روقطع کردم شیرجوشیده میدم.غذابه زورمیخوره غذاروخوب نمیجوه میبلعه بعددوسه تاسرفه همه روبالامیاره ‌یامثلاباباش شب میادشام بخوره دخترم سیره یه لقمه میخوره کل غذاهاروبالامیاره خیلی نگرانشم مثلامیگه نوشابه میخام یادوغ میخام یاهرچیه دیگه هنوزنیاوردم بخوره عوق می‌زنه .واقعاموندم چکارکنم امروزازصبح فقط شیرخورده بایکم میوه معده اش خالیه هوس بستنی کردیکم بهش دادم چندتاسرفه کردهمه روبالا آورد

توروخدا کسی بوده بچش اینطوری باشه پیش کدوم دکتربرم که نتیجه بگیرم.پیش بندی ام بردم میگه بندنیست 

منم مشکل شمارو دارم گاهی واقعا زندگی نمی‌کنم  اینقد که سخت می  گذره   اما کم بده هر ۲ساعت بده   این روش یکم بهتره براشون و این که عامل رفلاکس و پیدا کن  برا دختر من میگن رفلاکس آلرژیک ه برا همین ه دارو اثری نداره خیلی ....ببرش تست الرژی ببین به چی الرژی داره  حذفش کن و اینکه نکسیم بده به مدت ببین تغییر می‌کنه یا نه نکسیم اصل خارجی 

خواهر زاده ی منم رفلکس شدید داشت هم زود غذای کمکی رو شروع کرده بود هم باباش چیپس وپفک زیر دو سالگی خیلی بهش میداد تا تو ماشین مینشست بالا میاورد ی کم میدوید بالا میاورد بعد از چند دفعه دکتر تو شهر خپدمون بردنش بیمارستان کودکان فک کنم دکتر غریب اسمش بود تو دو تا بار مراجعه البته تو ۶ سالگی خوب شد خداروشکر ..بعدشم حسابی تو پول شد😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان  زندگی ما الاخون والاخونه عملا سفره نداریم  نوبتی غذا می‌خوریم جایی که اون نبینه  فک کن تازه از خونه مادر شوهرم اومدم از ترس اینکه پرتقال نخوره که بالا بیاره ....بعد غذا تا ۲ساعت هیچی نده خودتونم جلوش غذا نخورین 

خواهر زاده ی منم رفلکس شدید داشت هم زود غذای کمکی رو شروع کرده بود هم باباش چیپس وپفک زیر دو سالگی خ ...

من دخترم وزنش خوبه ولی همین بالااوردنش خیلی رومخمه دلم میسوزه براش اتفاقامن اصلاغذای کمکی نمی‌دادم چون نمیخوردبعدم اصلااهل چیپس و پفک نیستم خیلی به ندرت میخرم براش.یه دکترمیخام تومشهدباشه که بتونم برم پیشش

الان  زندگی ما الاخون والاخونه عملا سفره نداریم  نوبتی غذا می‌خوریم جایی که اون نبینه  ...

آخ دقیقا.مثل منی پس. دیشب به شوهرم میگم شام خواستی بخوری میری تواتاق میخوری که دخترم نبینه 

الان  زندگی ما الاخون والاخونه عملا سفره نداریم  نوبتی غذا می‌خوریم جایی که اون نبینه  ...

خیلی دخترم ورجه ورجه اش زیاده همش درحال بدوبدووشیطونیه صدبارمیره تواشپزخونه وبرمیگرده همش بپربپرمیکنه.فکرکن الان شیرخورده یکم که بیشترمیخنده بالامیاره😔 همش میگم مامان نخندبسه دیگه ازترس اینکه بالانیاره

ببین اگه وزنش خوبه چاره همونه که گفتم غذاشو زیاد نده  تا حاییکه با تمایل  می خوره بده بعدشم  دیگه خوراکی نیار که اوق نزنه تا یکی دوساعت که بره پایین  کامل  ....ولس خوب   خواه ناخواه گاهی بازم‌پیش میاد   اها یه چیز پستونک هم برا دختر من ۲۰ ماهه البته خیلی خوبه کمک می کنه بره پایین غذاش 

ببین اگه وزنش خوبه چاره همونه که گفتم غذاشو زیاد نده  تا حاییکه با تمایل  می خوره بده بعدش ...

باورکن به زورنمیدم بهش همونقدکه خودش میخادمیدم حتی لقمه اخرومیگه بده بازازدهنش درمیاره.نه اصلا اگه پستونک بدم بدترعوق میزنه.یعنی یه مواگه‌کنارلبش باشه عوق میزنه مکافاتی دارم باهاش 

باورکن به زورنمیدم بهش همونقدکه خودش میخادمیدم حتی لقمه اخرومیگه بده بازازدهنش درمیاره.نه اصلا اگه پ ...

ای وای ....همون دیگه بعد غذاتمام عوامل خطر و دور کن تلویزیون روشن کن براش سرگرم بشه لباساش گشاد و راحت باشه هیچ کس دیگه اطرافش چیزی نخوره اینا قوانین خونه ماس😁

ای وای ....همون دیگه بعد غذاتمام عوامل خطر و دور کن تلویزیون روشن کن براش سرگرم بشه لباساش گشاد و را ...

مرسی حالافردامیبرمش متخصص گوارش ببینم دارویی چیزی میده یانه.اینقدشره تلویزیون نگاه نمیکنه هوش به بازیه😅